VIDEO: Primul candidat la locale desemnat de Pro România vrea Primăria din Răchiți

VIDEO: Primul candidat la locale desemnat de Pro România vrea Primăria din Răchiți

Organizația județeană a Pro România a anunțat cine este primul candidat stabilit, din partea filialei, la alegerile locale din luna mai a anului 2020. Este vorba despre Ionel Dimitrovici, un nume relativ nou în politică, care va concura pentru Primăria comunei Răchiți.

Vestea a fost făcută publică în cadrul unei conferințe de presă a Pro România din Botoșani, susținută la sediul organizației.

”Am venit din proprie inițiativă, nu m-a forțat nimeni, nu m-a obligat nimeni. Sunt convins că prin Pro România, proiect în momentul de față, dar certitudine în viitor, putem schimba multe în această politică românească. Mă simt și sunt tânăr, în putere și vreau să demonstrez în continuare că putem face lucruri frumoase la nivel local în primul rând, dar și pentru țară, la nivel național”

, a precizat Ionel Dimitrovici, lider al grupului Pro România din Răchiți.

De altfel, Mihaela Huncă, președintele filialei județene a partidului, consideră că este oportună venirea unor nume noi pe scena politică.

”A venit în echipa noastră începând cu luna septembrie și vreau să vă spun că, chiar dacă este venit de puțin timp, s-a implicat în coordonarea unor activități cu impact asupra cetățenilor. Ne-am bucurat că este membru al echipe noastre și consider că are calități de lider, mai ales că are experiență ca președinte al unei organizații de sindicat”

, a declarat deputatul botoșănean.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
3

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
128

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
105

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...