Viceprimarul municipiului Botoșani, Constantin Liviu Toma, a preluat funcția de coordonator al Pro România Botoșani

Viceprimarul municipiului Botoșani, Constantin Liviu Toma, a preluat funcția de coordonator al Pro România Botoșani

Viceprimarul municipiului Botoșani, Liviu Toma, a preluat funcția de coordonator al Pro România Botoșani, începând de ieri, după ce Mihaelei Huncă s-a retras din această funcție.

Anunțul a fost făcut de Pro România Botoșani într-un comunicat de presă în care se precizează că organizația rămâne alături de cetățeni prin reprezentanții în primării,  în Consiliile Locale și cel județean.

Comunicatul a fost emis după ce sâmbătă, 16.01.21, la Botoșani s-a desfășurat întâlnirea regională cu aleșii locali și coordonatorii organizațiilor locale. La aceasta întâlnire s-au prezentat activitățile ce vor avea loc în acest an.

În urma retragerii Mihaelei Huncă din funcția de coordonator, a fost numit de la nivel național Constantin Liviu Toma, viceprimarul municipiului Botoșani.

Acesta va coordona interimar activitatea organizației PRO România Botoșani, până la alegerile care vor avea loc conform unui calendar stabilit de către Biroul Executiv Național.

Mihaela Huncă rămâne în echipa de conducere a partidului din postura de membru al Biroului Județean și coordonator la nivel național al Departamentul de Educație PRO România.

“În perioada următoare se va realiza la nivelul fiecărei formațiuni locale analiza activității din anul 2020 și se vor întări organizațiile. Chiar dacă nu suntem un partid parlamentar,  noi vom continua să fim alături de cetățeni prin proiectele pe care le vom iniția și susține in Consiliile Locale și în Consiliul Județean”, se precizează în comunicatul emis de Biroul de presă PRO România Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta