USR a anunțat noul candidat pentru Primăria municipiului Botoșani și lista pentru Consiliul Local

USR a anunțat noul candidat pentru Primăria municipiului Botoșani și lista pentru Consiliul Local

În cadrul conferinței de presă desfășurate marți la sediul USR Botoșani, Andrei Drancă, președintele organizației județene, a anunțat candidatul pentru funția de primar al municipiului Botoșani și persoanele desemnate pentru Consiliul Local din partea partidului.

Pentru funcția de primar al municipiului Botoșani a fost desemnat Marcel Gheorghiță, principalul adversar al lui Gelu Graur la alegerile interne din partid. Inițial acesta ieșise pe locul doi, însă după excluderea lui Graur, acesta a rămas unicul candidat.

Inginer de profesie, Marcel Gheorghiță a intrat în USR în 2016.

Persoanele desemnate pentru a ocupa un loc in cadrul Consiliului Local sunt:

1. Raluca Curelariu, care ocupă poziția adoua de pe listă

2. Mihaela Axinte, de profesie inginer, lucrează în domeniul cadastrului din 2015 și susține că nu a fost favorizată în niciun fel prin prisma relației de rudenie pe care o are cu Andrei Drancă. Aceasta ocupă poziția a treia pe listă

3. Andrei Turcoman, membru USR din 2019, este licențiat în Drept, având o experiență de opt ani în cadrul Poliției Române de unde a demisionat, lucrând în prezent ca ofițer de securitate maritimă din 2014. Ocupă poziția a patra pe listă.

4. Andrei Petrariu, psiholog de profesie, a lucrat în mai multe fundații și a fost implicat în acte de voluntariat. Se află pe a cincea poziție în listă.

5. Dan Burlacu, interesat de proiectele SMART, pe care intenționează să le implementeze și în județul Botoșani. Ocupă poziția a șasea pe listă.

6. Florin Tudose, licențiat în Economie și masterand în Marketing, este membru USR din 2019. Acesta se află pe poziția a șaptea pe listă.

Toți membrii desemnați au fost votați și validați de Adunarea Generală a Filialei din Botoșani.

(Anca Savel)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
25

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
53

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
82

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...