Un lider sindical ii raspunde lui Teodorovici: Daca 20% din politicieni ar pleca, n-ar simti nimeni

Un lider sindical ii raspunde lui Teodorovici: Daca 20% din politicieni ar pleca, n-ar simti nimeni

Presedintele Aliantei Nationale a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX, Vasile Marica, ii raspunde ministrului de Finante la afirmatia despre bugetari, replicand ca daca 20% din politicieni ar pleca, n-ar simti nimeni.

Declaratia lui Marica vine in contextul in care Eugen Teodorovici a spus acelasi lucru despre functionarii publici.

"Daca 20% din politicieni ar pleca, sau chiar daca toti politicienii ar pleca, n-ar simti nimeni. Mai putin importante sunt insa declaratiile politice, importanta este realitatea in care traim, aceea ca, spre exemplu, niciun functionar din Finante nu si-a luat concediu in luna iulie, pentru a creste colectarile la buget. Iar colectarile au crescut cu 4 miliarde de lei", a declarat Vasile Marica pentru Mediafax.

El a mai precizat ca bugetarii lucreaza in conditiile in care nu sunt calculatoare sau masini. iar administratia se face "cu sapa".

"In curand institutiile publice n-au sa mai poata functiona", a mai spus presedintele SED LEX.

Amintim ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a afirmat, vineri, ca cel putin 20% din angajatii de la stat nu doar ca nu ajuta, dar chiar ingreuneaza functionarea institutiilor.

"In administratie, ma doare sa spun acest lucru, dar nu poate nimeni sa ma contrazica, 20% cel putin din angajatii din administratia centrala daca pleaca maine nu e niciun fel de problema, chiar din contra, se misca si mai bine. Asta e realitatea nu trebuie sa o ascundem", a spus Teodorovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
253

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
45

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
373

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...