Un fost director al Urban Serv, respins de PSD, a aderat la PRO România

Un fost director al Urban Serv, respins de PSD, a aderat la PRO România

Filiala din Botoșani a partidului Pro România numără oficial, începând de miercuri, un membru în plus. Este vorba despre Cezar Nicuță, fost director al societății de salubrizare Urban Serv, companie aflată în subordinea Consiliului Local Botoșani.

Anunțul a fost făcut de către președintele organizației județene, Mihaela Huncă.

"Bun venit celui mai nou membru al familiei Pro România Botoșani, domnul jurist Cezar Nicuță, fostul director adjunct la SC Urban Serv SA. Pro România merge mai departe pe drumul său și are în continuare porțile deschise pentru botoșăneni. Oamenii s-au săturat de minciuni, de promisiuni și au înțeles că vom reuși să schimbăm România în bine, numai împreună, cu o nouă viziune, cu un nou mod de a face politică pentru cetațeni", a scris deputatul Mihaela Huncă, fost inspector școlar general și fost membru al PSD.

Noul membru Pro România a finalizat două facultăți, una de Drept la Iași (2000-2005), alta de aministrație Publică la București (1996-2000), ambele la nivel de licență. Totodată, acesta este avocat definitiv, suspendat, stagiu finalizat la Baroul din București, în 2008.

Cezar Nicuță a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe funcții publice: membru în Consiliul de Administrație și director adjunct al Urban Serv, membru al Consiliului de Administrație din Spitalul Județean, consilier jurdic în Locativa, consilier în Prefectură, respectiv consilier și inspector în Consiliul Județean, membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică.

Numele lui Nicuță este legat de mai multe controverse. Una dintre acestea este reprezentată de absentarea îndelungată de la biroul din Urban Serv, fostul director luându-și peste 100 de zile de concediu medical într-un singur an. O altă controversă este constituită de acuzația de fals în declarații îndreptată asupra sa, Cezar Nicuță menționând în scris că, în 2017, ar fi fost membru al PSD, conducerea organizației județene negând, ulerior, acest fapt.

Amintim că Cezar Nicuță a fost implicat în mai multe scandaluri publice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
172

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
35

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
57

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...