Un botoșănean tulbură apele la Iași: Personaj controversat numit la șefia unei instituții ieșene. Decizie luată pe sub mână!

Una din cele mai importante institutii iesene a incaput pe mana unui personaj controversat. Acesta a ajuns sa conduca o institutie unde se invart milioane de euro an de an. Noul director este din alt judet, insa a fost propulsat de catre un important om politic din Iasi, scrie presa ieșeană.

Un botoșănean tulbură apele la Iași: Personaj controversat numit la șefia unei instituții ieșene. Decizie luată pe sub mână!

Nominalizare suprinzatoare in fruntea unei importante institutii regionale cu sediul in Iasi. De ieri, la sefia Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a fost pus Marius Postolache, un politician provenit din Botosani, care a trecut recent prin Ministerul Agriculturii.

Nominalizarea lui Postolache pe aceasta functie a venit la propunerea lui Maricel Popa, presedintele PSD Iasi si seful Consiliului Judetean Iasi. Numirea lui Postolache pe aceasta functie este una surprinzatoare, mai ales ca acesta nu provine din randurile PSD Iasi, ci tocmai de la Botosani.

De altfel, acest Marius Postolache a fost propus in urma cu cateva luni in functia de vicepresedinte cu rang de subsecretar de stat in cadrul Agentiei Domeniilor Statului din Ministerul Agriculturii de cei de la PSD Botosani. Postolache a ajuns director executiv pe postul de la AFIR in locul liberalului Anghel Ficu, care in urma cu cateva luni a intrat in concediu de paternitate.

Agentia s-a reorganizat, iar cum a aparut un asemenea post, imediat conducerea PSD Iasi a profitat si l-a pus pe acest Postolache, un anonim chiar si la el in judet. Curios este ce implicare a avut Maricel Popa si de ce a instistat pentru nominalizarea lui Postolache. Este posibil ca Popa sa caute sustinerea organizatiei PSD Botosani la nivel central si astfel a ajuns sa-l aduca pe Postolache.

De altfel, ieri a avut loc la sediul AFIR, o intalnire la care au participat mai multe persoane din mediul politic in care s-a pus la punct numirea lui Marius Postolache pe aceasta functie.

"Nu stiu nimic despre acest lucru, eu raspund doar de Consiliul Judetean si nu este vorba de nicio implicare politica cum se speculeaza", a spus Maricel Popa, presedintele interimar PSD Iasi.

Cine este acest Postolache? Aparent, ar fi avut un trecut liberal. Dupa ce a ajuns la PSD a fost nominalizat pentru functia din Ministerul Agriculturii pana si spre suprinderea conducerii organizatiei PSD Botosani.

Surse din mediul politic au aratat ca Postolache pare a avea sustinerea lui Lucian Trufin si a Doinei Federovici, personaje importante din aripa PSD Botosani. Ramane de vazut ce va face Marius Postolache pe noua functie si care este implicarea lui Maricel Popa in toata aceasta afacere.

Sursa: Bună Ziua Iași

 

Citeste și PSD Botoșani își mai propulsează un om într-un post important: Subsecretar de Stat în Ministerul Agriculturii!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...