Traian Băsescu despre demisia anunţată pe Facebook: "Unii mi-au anunţat demisia, este o predare graduală a ştafetei. O să caut unul ca mine"

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat miercuri că nu demisionează de la conducerea partidului şi că este vorba despre o predare graduală a ştafetei, afirmând că pentru şefia PMP va căuta un politician ca el.

Traian Băsescu despre demisia anunţată pe Facebook: "Unii mi-au anunţat demisia, este o predare graduală a ştafetei. O să caut unul ca mine"

"Am înţeles că unii în presă mi-au anunţat demisia. Vă rog sa luati mesajul de pe Facebook şi să constataţi că vorbesc despre o predare graduală a atribuţiunilor şi de pregătirea partidului pentru alegerile din 2019 şi 2020", a afirmat preşedintele PMP, Traian Băsescu, într-o conferinţă de presă, la Parlament.

El a precizat că le-a comunicat preşedinţilor executivi ai PMP de acum o lună că la începerea sesiunii parlamentare, vor începe ''un proces de tranziţie gradual'' care va consta în analiza alegerilor, deciziii de înlocuire în conducerea organizaţiilor cu rezultate slabe, alegeri în teritoriu, congres.

Traian Băsescu a adăugat că ar vrea ca procesul de tranziţie să se încheie în luna iunie, dar având în vedere modului în care decurg lucrurile într-un partid este foarte posibil ca tranziţia să fie încheiată în septembrie, cu congresul pentru preluarea ştafetei de altă generaţie de politicieni.

Întrebat cine este cel mai potrivit să preia şefia PMP, Traian Băsescu a afirmat că partidul va decide. Liderul PMP şi-a reconsiderat poziţia, la finalul conferinţei de presă, afirmând râzând: ''O să mai caut unul ca mine!''.

''Mi-am încheiat mandatul de preşedinte al PMP. Rămân simplu senator'', a anunţat Băsescu în noaptea adoptării ordonanţei privind Codurile.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...