Tincu și-a dat demisia din fruntea organizației municipale a PSD

Tincu și-a dat demisia din fruntea organizației municipale a PSD

Mihai Tincu a renunțat la funcția de președinte al organizației municipale a Partidului Social-Democrat (PSD) din Botoșani.

Conform președintelui executiv al organizației județene a PSD, deputatul Marius Budăi, Tincu și-a dat demisia, însă își păstrează calitatea de membru de al partidului. Președinte interimar al organizaiței a fost desemnat Cosmin Andrei, primarul ales al municipiului Botoșani.

Tincu ar fi motivat curioșilor că, prin această mișcare, oferă o posibilitate suplimentară de implicare a tinerilor social-democrați, însă „gurile rele” susțin că demisia vine pentru a deschide o portiță pentru proiectul pe care l-a adus de cinci ori în plenul Consiliului Local, dar tot de cinci ori a fost respins. Este vorba despre darâmarea fabricii de confecții Rapsodia Conf și construirea pe areal a unui centru comercial cu parcare. Cum majoritatea CL este deținută de PSD, surse spun că demisia a fost un târg.

Tincu a fost ales președintele organizației municipiului-reședință de județ în 2018, când Cosmin Andrei fusese desemnat vicepreședente.

 

Spune-ne opinia ta