Sute de liberali protestează la Botoşani – FOTO

Sute de liberali protestează la Botoşani – FOTO

Acţiunea de protest organizată de liberali, luni, în municipiul Botoşani, la fel ca în toate oraşele reşedinţă de judeţ din ţară, a strâns sute de membri ai organizaţiei judeţene.

Aceştia s-au adunat la sediul partidului din strada Teatrului, iar puţin după ora 17.00, în frunte cu mai mulţi lideri ai partidului, au pornit într-un marş către sediul Partidului Social Democrat.

Ulterior s-au îndreptat către Palatul Administrativ unde a fost dată citirii moţiunea de cenzură depusă la finalul săptămânii trecute, prin care liberalii vor să dea jos Guvernul PSD-ALDE.

Moţiunea de cenzură “PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma”, ce a fost depusă vineri în Parlament a fost semnata de 148 de parlamentari de la PNL, USR, PMP si independenti.

Unul dintre liderii locali ai PNL susţine că se doreşte răsturnarea guvernului "incompetent", dar că liberalii îşi doresc să ajungă la guvernare prin alegeri democratice.  

Protestatarii au venit "înarmaţi" cu fluiere şi vuvuzele. Printre mesaje afişate s-au numărat: " PSD ciuma roşie", "Dragnea dacă ţi-ai făcut Tel Drum. Pleacă, îţi urmăm: Drum Bun!", "Tinerii nu sunt naivi, înţeleg că i-aţi minţit", "Dragnea-n frunte cu penalii, păcălesc pensionarii" sau "Dragnea, banii i-ai furat, drumuri nu ai asfaltat""

Protestul de la Botoşani a fost atent supravegheat de jandarmi, care au însoţit mulţimea pe tot traseul. 









 

 

Spune-ne opinia ta