Susţinătorii PSD-ului de la Botoşani ripostează! Demisia lui Iohannis cerută în stradă! FOTO, VIDEO

După miile de botoşăneni care au ieşit în ultimele zile în stradă pentru a protesta împotriva Guvernului Grindeanu, luni au ripostat şi cei din tabăra adversă. Mult mai puțini însă la număr.

Susţinătorii PSD-ului de la Botoşani ripostează! Demisia lui Iohannis cerută în stradă! FOTO, VIDEO

Şase persoane care se declară susţinătoare ale Givernului Sorin Grindeanu şi care spun că au votat cu PSD au ieşit în Piaţa Revoluţiei pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de cei aflaţi la putere. Oamenii strigă "Jos Iohannis" şi îi cer demisia preşedintelui.

"Dacă oamenii aceştia au vrut să facă ceva şi ceilalţi se opun, să vină lumea să protesteze", spune unul dintre protestatari.

O altă botoşăneancă susţine că îşi apără votul din 11 decembrie. "Noi am venit să ne apărăm votul din 11 decembrie, pentru democraţie, pentru liniştea copiilor noştri, pentru asta am ieşit noi în stradă. Nu neapărat pentru pensii, nu pentru bani, .noi am ieşit în stradă pentru democraţie şi ca să ne apărăm votul. Susţinem Guvernul Grindeanu", spune ea.

O altă botoşăneancă afirmă că: "Ştiţi câţi am votat cu PSD? 90%! Dacă am ieşi toţi...."

Oamenii declară că nu au obţinut niciun fel de autorizaţie pentru proteste şi nu se tem că acţiunea lor ar putea avea repercusiuni pentru că "noi suntem oameni corecţi şi am ieşit în stradă pentru dreptate".

Majoritatea celor care îşi arată susţinerea pentru guvern în stradă sunt persoane vârstnice. În zonă şi-au făcut apariţia şi jandarmii. Aceştia încearcă să le explice cetăţenilor că dacă vor să protesteze trebuie să obţină autorizaţie şi i-au informat că la ora 18 va începe protestul autorizat.

Replica susţinătorilor PSD la intervenţia jandarmilor a fost "Noi nu avem flori, noi doar am ieşit să ne apărăm votul".
 







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
6

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
42

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
219

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...