Social-democrații răspund declarațiilor lui Flutur, acuzându-l pe primar de... lene. „Este un pic obosit, are și o vârstă”

Social-democrații răspund declarațiilor lui Flutur, acuzându-l pe primar de... lene. „Este un pic obosit, are și o vârstă”

Liderii social-democrați din Botoșani au lansat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, un atac-oglindă la adresa primarului Cătălin Flutur, ca replică la declarațiile făcute cu o zi în urmă de către acesta.

Edilul, care a subliniat că proiectele europene aflate în implementare în municipiul Botoșani au suferit blocaje la nivel guvernamental, în perioada în care Dăncilă era premier, a fost acum ironizat și acuzat de… lene.

Eu știu că, atunci când ești șef la o instituție, poți să duci toată discuția și să rezolvi orice problemă. Cât a fost Flutur primar, și în primul și al doilea mandat, a găsit înțelegere de la celelalte formațiuni politice și a rezolvat problemele. Acum, din păcate, este un pic obosit, are și o vârstă. Este un pic depășit de situație. Dacă o să urmăriți, dumnealui începe programul la ora 10:00 sau 11:00. Nu se poate, administrația trebuie făcută începând cu ora 8:00. Să fii primul în Primărie. Nu apari la ora 10:00, 11:00 la Primărie. Oameni buni, administrația se face printre cetățeni, cu cetățeni, vedem care sunt problemele”

, a declarat Răzvan Rotaru, deputat PSD, în numele organizației.

Totoadă, parlamentarul a ținut să îi transmită lui Flutur că va oferi o mână de ajutor, dacă primarul îi va indica exact care sunt proiectele care au suferit blocaje în timpul guvernării PSD.