Senator PNL, Costel Șoptică: Guvernarea liberală - fapte, nu promisiuni! Nu este vreme de pierdut!

Senator PNL, Costel Șoptică: Guvernarea liberală - fapte, nu promisiuni! Nu este vreme de pierdut!

Comunicat:

Într-o perioadă dificilă pentru țara noastră, când sume importante au fost alocate în lupta pentru limitarea epidemiei de coronavirus, Guvernul PNL nu uită că toate sectoarele au nevoie de susținere financiară. 

Având în vedere numeroasele semnale din partea autorităților locale privind lipsa fondurilor pentru finanțarea serviciilor sociale din sistemul de protecție a copilului și a centrelor publice pentru persoanele adulte cu handicap, precum și plății drepturilor asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav, Guvernul liberal este solidar cu toate categoriile vulnerabile. Astfel, în urma rectificării bugetare publicată în Monitorul Oficial la finele săptămânii trecute, au fost alocate fonduri pentru echilibrarea bugetelor locale ale unităților administrativ- teritoriale, sume ce vor acoperi inclusiv finanțarea sistemului de asistență socială. Practic este vorba despre majorarea sumelor defalcate din taxa pe valoare adăugată alocate pentru finanțarea unor cheltuieli ale autorităților administrației publice locale, pe anul 2020.

Dincolo de contextul epidemiologic pentru care în continuare autoritățile iau măsuri pentru limitarea răspândirii coronavirus, pe agenda de priorități a Guvernului Orban, în această perioadă, este sprijinirea categoriile vulnerabile.

Este încă o dovadă a eficienței și a impartialității Guvernului PNL, care sprijină cetățenii și care înțelege că problemele lor nu au culoare politică!

(Departamentul de Comunicare al PNL Botoșani, președinte, senator Costel Șoptică)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
76

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
93

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
26

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...