Rotaru: "PSD-ALDE se ocupă de creșterea veniturilor și reducerea poverii fiscale a românilor, în timp ce PNL și USR pun pe hârtie discursuri în care jignesc și denigrează"

Rotaru: "PSD-ALDE se ocupă de creșterea veniturilor și reducerea poverii fiscale a românilor, în timp ce PNL și USR pun pe hârtie discursuri în care jignesc și denigrează"

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a anunțat astăzi că România se va încadra în ținta de deficit, la fel cum va atinge și creșterea economică prognozată de Guvern, dar care a fost pusă la îndoială de multe organisme financiare, dar și de cei din Opoziție.

„Cu toate că la câteva săptămâni membrii PNL și USR depun în Parlament moțiuni de cenzură împotriva guvernului PSD+ALDE, colegii noștri din Executiv continuă să pună în aplicare programul angajat în fața românilor prin care majorează salariul minim, cresc punctul de pensie, scad nivelul de taxare al angajaților și al firmelor și reduc cota de impozitare pentru toate tipurile de activități independente”, a declarat Răzvan Rotaru.

Scopul ultimilor decizii este acela de a reduce presiunea fiscală asupra veniturilor populației și, implicit să contribuie la creșterea nivelului de trai, precum și să încurajeze mediul de afaceri, îndeosebi în ceea ce privește realizarea de investiții.

„Cei din Opoziție nu au nicio idee prin care să crească nivelul de viață al cetățenilor și nu sunt interesați să depună nicio inițiativă legislativă în acest sens. De aceea, pun pe hârtie discursuri în care ne jignesc și ne denigrează. Încearcă permanent să ne blocheze măsurile prin care am reușit să avem cea mai mare creștere din Europa în acest an și să o menținem la un nivel ridicat, peste 5,5%. Se pare că nu le convine că avem rezultate bune la nivel financiar și în același timp majorăm și veniturile românilor și atunci ne atacă proiectele de legi la Avocatul Poporului sau la Curtea Constituțională”, a completat deputatul social-democrat.    

Comunicat de presa

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
290

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
336

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
463

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...