Romania va avea sistem de rachete pentru protejarea coastelor Marii Negre, anunta ministrul Apararii

Romania va avea sistem de rachete pentru protejarea coastelor Marii Negre, anunta ministrul Apararii
Romania va achizitiona un sistem de rachete pentru protejarea coastelor Marii Negre, a anuntat ministrul roman al Apararii, Mihai Fifor, cu ocazia vizitei in Statele Unite.
 
Procedurile de licitatie pentru achizitionarea unui nou sistem mobil de aparare a coastelor Marii Negre va fi lansat luni, transmite prin Twitter jurnalistul Gregory Hellman, de la Morning Defense si Politico.com.
 
Romania are obiectivul "de a avea aceasta noua capabilitate militara pe coastele Marii Negre, doar inca o masura pentru crearea mijloacelor de descurajare", a declarat Mihai Fifor dupa intrevederea pe care a avut-o la Washington cu secretarul american al Apararii, James Mattis, conform Politico.com.
 
Bateriile ar putea fi instalate si la bordul corvetelor pe care Romania intentioneaza sa le achizitioneze, precizeaza sursa citata. Boeing se numara printre principalele companii care ar putea obtine contractul estimat la peste 150 de milioane de dolari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sfaturi de la pompieri pentru Sărbători de Iarnă fără evenimente neplăcute!

astăzi, 10:16
15

Sărbătorile de Iarnă se apropie, iar cetăţenii desfăşoară în gospodării o serie de activităţi pentru pregătirea preparatelor din carne (sacrificarea animalelor, afumarea preparatelor...

FOTO - Mașină blocată în noroi: "Mulțumim, Nova Apaserv!"

astăzi, 09:57
108

Fotografiile au fost făcute publice în această dimineață, taximetristul manifestându-și indignarea după ce a rămas pur și simplu blocat în noroiul de pe stradă. "M...

Botoșani: Contribuabilii persoane juridice, invitaţi la sediul ANAF pentru a fi informaţi despre schemele de ajutor de stat!

astăzi, 09:32
93

În acord cu politicile Ministerului Finanţelor Publice de flexibilizare a procesului de implementare a schemelor de ajutor de stat, a fost adoptată H.G. nr. 880/2018 de modificare şi completa...