Relu Tîrzioru, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean?

Relu Tîrzioru, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean?

Partidele încep să se pregătească pentru alegerile locale de la începutul lunii iunie a anului viitor. Bătălia ce mai mare se pare că va fi pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Printre cei interesați să candideze la funcția de președinte al  Consiliului Județea este și Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni.

“Nu aș putea să zic că îmi doresc neapărat. Sunt foarte multe răutăți aduse la adresa mea. Am văzut un cotidian care o dată la două-trei zile scrie ceva de Relu Tîrzioru. Nu e exclus să candidez. Aș face o bună treabă dacă aș fi președintele Consiliului Județean și așa cum mă cunoaște lumea în județul Botoșani și orașul Săveni, cred că deja am demonstrat ce era de demonstrat. Nu pot decât să-mi pun priceperea mea la îndemâna celor mulți pentru mai multă prosperitate”, a declarat Relu Tîrzioru.

Relu Tîrzioru nu este singurul social democrat care își dorește să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

În interiorul partidului și-au mai exprimat aceast intenție senatorul Lucian Trufin, Costică Macaleți, actualul președinte al Consiliului Județean, precum și Dorin Birta, vicepreședinte al  Consiliului Județean.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
58

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
39

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
44

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...