"Nu ne împrumutăm la FMI, România are bani! Problema e că aceia care primesc salarii mărite protestează"

"Nu ne împrumutăm la FMI, România are bani! Problema e că aceia care primesc salarii mărite protestează"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmă că România nu se va împrumuta de la FMI şi respinge astfel informaţiile vehiculate în ultimul timp de formaţiunile de opoziţie.

"PNL poate să se împrumute sau USR poate să se împrumute, că şi aşa s-ar putea să rămână fără bani, s-ar putea să le confişte banii pentru că au avut o finanţare ilegală a partidului. România are bani, problema noastră e că noi mărim salariile, iar cei care primesc salarii mărite protestează. Nu ne împrumutăm", a declarat Dragnea joi seara, la un post de televiziune, potrivit Agerpres.

Referitor la contracararea efectelor creşterii ROBOR, liderul PSD a subliniat că îşi pune "mari speranţe" în colaborarea dintre Guvern şi Banca Naţională.

"Îmi pun foarte mari speranţe în BNR, în colaborarea dintre Guvern şi BNR, pentru că sunt două instituţii care împreună au acelaşi obiectiv, stabilitate economică şi stabilitate financiară. BNR are pârghii la îndemână pentru a interveni şi cred că o va face, dacă nu cumva a făcut-o", a spus Dragnea. Totodată, pe tema TVA split Liviu Dragnea a precizat că ordonanţa este în vigoare şi că acum este o perioadă de opţiune. "Se discută intens cu mediul economic, eu sunt absolut convins că în final toţi cei care sunt cinstiţi şi care sunt buni platnici vor fi mulţumiţi şi o vor susţine", a afirmat el, conform Agerpres. Pe de altă parte, Dragnea a spus că nu se pune problema de a modifica termenul de 1 ianuarie 2018 de la care se va aplica plata defalcată a TVA.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...