PSD nu va avea propriul candidat la alegerile de la Nicşeni

 PSD nu va avea propriul candidat la alegerile de la Nicşeni

Organizaţia judeţeană a PSD nu va avea propriul candidat la alegerile parţiale pentru funcţia de primar din comuna Nicşeni ce vor fi organizate la începutul lunii noiembrie.

În Comitetul executiv al PSD s-a decis susţinerea medicului veterinar Iulian Iliescu, candidat din partea alianţei ALDE-PSD. Alegerile parţiale pentru conducerea Primăriei Nicşeni vor avea loc în data de 5 noiembrie.

Primarul ales la scrutinul din iunie 2016, Ioan Gaidur, şi-a pierdut mandatul în urma condamnării definitive la pedeapsa de șase luni de închisoare cu suspendare, pentru folosirea sau prezentarea cu rea-credință a documentelor, declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetul administrat de aceasta ori în numele ei.

Preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie de la Nicşeni va fi Carmen Covaliu, grefieră la Judecătoria Botoşani, iar locţiitor va fi Rozalia Pascariu, grefier la Tribunalul Botoşani. 

 

 

Spune-ne opinia ta