PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader

PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader

   Foto: Hotnews

PSD i-a retras sprijinul politic ministrului Justiției, Tudorel Toader. Decizia vine după ce Toader a refuzat sistematic să adopte ordonanțele privind modificarea codurilor penale și contestația în anulare atât de necesare pentru Liviu Dragnea și PSD. Tot astăzi, după ședința Comitetului Exectutiv, PSD a convocat plenul la Senat pentru votul la moțiunea împotriva ministrului Justiției.

CEx a votat pentru propunerea lui Eugen Nicolicea la Justiție, a Oanei Florea la Fonduri Europene, în locul Rovanei Plumb, și Tit Brăiloiu la Românii de pretutindeni, în locul Nataliei Intotero. 

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au venit împreună în sala în care va avea loc ședința Comitetului Executiv al PSD, care era programată de la ora 12.00. Cei doi au avut discuții în biroul liderului PSD timp de aproape o oră și jumătate.

Întrebată despre remanierea guvernamentală și schimbarea ministrului Justiției, Viorica Dăncilă a răspuns: "Este un birou politic, vom decide în CEX. Sunt președinte exectiv al PSD, este normal să discut cu colegii de partid". 

La rândul lui, Dragnea a fost întrebat despre absența lui Toader de la ședință, răspunzând: "Doar membrii PSD au fost chemați". 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Titlul de Societar de onoare pentru trei artiști ai Teatrului Vasilache Botoșani!

Miercuri, 26 Iunie 2019
237

Doi actori și un regizor vor primi titlul de Societar de onoare al Teatrului pentru Copii și Tineret "Vasilache" Botoșani, proiectul de hotărâre urmând să fie aprobat î...

Joi vor fi 36 de grade, dar vineri temperaturile scad

Miercuri, 26 Iunie 2019
533

Canicula va pune stapanire pe aproape toata tara joi, dar de vineri temperaturile incep sa scada usor. Pana joi, la ora 23:00, este in vigoare o informare meteo de vreme rea valabila pentru toata...

A-l "înțelege" pe Aureliu Busuioc

Miercuri, 26 Iunie 2019
164

După ce a intrat pe uşa din faţă a literaturii cu poezie (peste zece volume), ca mai apoi, apucându-se de proză, să obţină premiul USR filiala Iaşi pentru romanul "De la Petru citi...