PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader

PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader

   Foto: Hotnews

PSD i-a retras sprijinul politic ministrului Justiției, Tudorel Toader. Decizia vine după ce Toader a refuzat sistematic să adopte ordonanțele privind modificarea codurilor penale și contestația în anulare atât de necesare pentru Liviu Dragnea și PSD. Tot astăzi, după ședința Comitetului Exectutiv, PSD a convocat plenul la Senat pentru votul la moțiunea împotriva ministrului Justiției.

CEx a votat pentru propunerea lui Eugen Nicolicea la Justiție, a Oanei Florea la Fonduri Europene, în locul Rovanei Plumb, și Tit Brăiloiu la Românii de pretutindeni, în locul Nataliei Intotero. 

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au venit împreună în sala în care va avea loc ședința Comitetului Executiv al PSD, care era programată de la ora 12.00. Cei doi au avut discuții în biroul liderului PSD timp de aproape o oră și jumătate.

Întrebată despre remanierea guvernamentală și schimbarea ministrului Justiției, Viorica Dăncilă a răspuns: "Este un birou politic, vom decide în CEX. Sunt președinte exectiv al PSD, este normal să discut cu colegii de partid". 

La rândul lui, Dragnea a fost întrebat despre absența lui Toader de la ședință, răspunzând: "Doar membrii PSD au fost chemați". 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doi șefi noi la instituțiile publice din Botoșani

Joi, 19 Septembrie 2019
1092

Două instituții de la Botoșani au șefi noi. Este vorba de Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Botoșani și Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani...

Liceele cu promovabilitate ZERO la Bacalaureat anul acesta, nu mai pot înființa clase de a IX-a anul viitor!

Joi, 19 Septembrie 2019
642

Măsură drastică luată de ministerul Educației pentru liceele cu zero promovabilitate la Bac 2019.Un ordin al Ministrului, 5090/2019, care a fost publicat deja în Monitorul Oficial, arat...

Activități extrașcolare susținute de școli. Cluburile de dezbateri și trupele de teatru sunt cele mai populare!

Joi, 19 Septembrie 2019
214

Începutul școlii reprezintă, pentru grupurile extrașcolare susținute de scoli, perioada recrutărilor pentru noi membri. Ca și în anii trecuți, cluburile de dezbateri și trupele de ...