PSD Botoșani: Bucurii în prag de sărbători pentru 130 de copii din județul Botoșani

PSD Botoșani: Bucurii în prag de sărbători pentru 130 de copii din județul Botoșani

Comunicat:

Suntem în prag de sărbători, o perioadă în care zâmbetele, fericirea și speranța ar trebui să lumineze chipul oamenilor, dar mai ales al copiilor.

Și anul acesta, Organizația Femeilor Social-Democrate din județul Botoșani, a hotărât să păstreze tradiția și să lumineze chipurile unor copilași mai puțin norocoși, care în ciuda greutăților de pe umerii lor micuți, nu au încetat să spere.

În cursul zilei de ieri, 130 de copii din comunele Durnești, Păltiniș, Rădăuți-Prut, Stăuceni și Tudora, au primit în dar jucării, hăinuțe, ciorăpei, gecuțe, dulciuri dar și alimente, împreună cu un gând bun.

Copii frumoși, deștepți, copii care au intrat la inima social-democratelor, povestindu-le cu bucurie că i-au scris Moșului, că au făcut bradul și că așteaptă ca dorințele lor să devină realitate. Nu cer telefoane sau tablete, ci o mașinuță sau un iepuraș de pluș cu care să se joace și pe care să le împartă cu frații lor.

“Alături de colegele mele din OFSD Botoșani am încercat să aducem un zâmbet și o speranță pentru copiii a căror soartă nu este chiar una fericită. Împreună am încercat să le redăm speranța într-un viitor cât mai luminos! An de an ne îndreptăm atenția către acești copii, cu crezul că ceea ce facem noi este parte a magiei sărbătorilor de iarnă. Echipa OFSD încurajează pe cei care pot, să dăruiască la rândul lor, pentru că fiecare copil așteaptă cu entuziasm pe Moș Crăciun. Bucuria și spiritul Crăciunului nu ar trebui să lipsească din nicio casă!”, a transmis Mioara Jurgiu, președintele OFSD Botoșani.

Ziua s-a încheiat cu imaginea ochișorilor plini de lumină în care dăinuie speranța că totul va fi bine, că oamenii sunt buni, că se ajută între ei, că visele se împlinesc și că de Crăciun părinții le vor pune ceva delicios pe masă.

(Comunicat emis de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT - Organizaţia judeţeană Botoşani)





















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
218

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
295

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
420

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...