Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici: PNL a aruncat cu praf în ochii botoșănenilor! Modernizarea drumurilor naționale din județ e în aer!

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici: PNL a aruncat cu praf în ochii botoșănenilor! Modernizarea drumurilor naționale din județ e în aer!

Comunicat:

PSD Botoșani atrage public atenția asupra ipocriziei și manipulării de care a dat dovadă Guvernul PNL și parlamentarii liberali botoșăneni care nu au reușit să demareze nicio lucrare de modernizare pe principalele drumuri naționale care traversează județul de 6 luni de când au preluat puterea!

„Liberalii își bat joc de botoșăneni și de toți locuitorii din regiunea Moldovei prin amânarea și tergiversarea nejustificată a investițiilor în modernizarea drumurilor. Liderii PNL Botoșani ne anunțau cu mare tam-tam că s-a adoptat bugetul CNAIR, că au fost desemnate firmele de construcții pentru realizarea lucrărilor pentru refacerea DN 28B Botoșani-Târgu Frumos și DN 29D Botoșani-Ștefănești. În realitate, nu s-a semnat niciun contract pentru niciunul dintre cele două drumuri ca să înceapă treaba. Zero, nu s-a mișcat nimic, nu s-a turnat niciun centimetru de asfalt. Raportul de 6 luni al Guvernului Orban arată Zero în dreptul celor două investiții așteptate de toți botoșănenii. Când PSD a părăsit guvernarea, toate demersurile privind indicatorii tehnico-economici, finanțarea lucrărilor și organizarea licitațiilor erau realizate”, a anunțat președintele PSD Botoșani, Doina Federovici.

Tactica e aceeași și la București și la Botoșani în Guvernarea Orban. Una spun și alta fac în realitate!

„Stimații liberali botoșăneni se lăudau că discută săptămânal cu ministrul Transporturilor, dar ce să vezi, niciun rezultat palpabil pentru locuitorii județului Botoșani! Niciun botoșănean nu va uita că imediat ce ați ajuns la Guvernare ați anulat proiectul pentru autostrada Moldovei. Ați aruncat la coș contractele pentru începerea lucrărilor la autostrada Târgu-Neamț-Iași-Ungheni și nu ați venit cu nimic în loc. Mai mult decât atât ați alocat de la bugetul național mai puțini bani decât anul trecut pentru întreținerea drumurilor care traversează județul Botoșani. Acestea sunt marile realizări ale Guvernării PNL pentru Botoșani”, a declarat Doina Federovici.

(Comunicat de presă emis de Organizația Județeană a PSD Botoșani)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
155

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
70

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
242

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...