PNL şi-a găsit candidat pentru Primăria Vlăsineşti! FOTO

Odată cu plecarea în Parlament a primarului de Vlăsineşti, Lucian Trufin, funcţia a rămas vacantă, astfel că peste o lună vor avea loc alegeri. În comuna Vlăsineşti vor fi trei secţii de votare, iar partidele îşi caută candidaţi.

PNL şi-a găsit candidat pentru Primăria Vlăsineşti! FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

PNL Botoşani şi-a stabilit candidatul pe care îl va susţine în cadrul alegerilor parţiale de la Vlăsineşti, acesta fiind fostul primar Ionel Oniciuc, actual şef al Punctului Săveni al Nova Apaserv.

"În Biroul Permanent Judeţean am validat cadidatural PNL la Primăria Vlăsineşti prin persoana domnului Oniciuc Ionel. Dumnealui a mai fost candidatul nostru, candidează în continuare şi are sprijinul nostru pentru această candidatură. Are şanse cu celălalt candidat, pleacă la o luptă şi vom vedea la finalul campaniei electorale şi a alegerilor ce şanse are. Peste trei ani vom analiza problematica din acea comună", a spus liderul PNL, Costel Şoptică.

Secretarul general al organizaţiei, Cătălin Rotundu, a admis faptul că la Vlăsineşti, competiţia nu este tocmai uşoară. "Asta nu înseamnă că ne vedem bătuţi dinainte. Vom munci acolo, vom lupta, timpul este foarte scurt, abia am preluat conducerea şi încercăm să ne organizăm, dar vom încerca să obţinem un rezultat bun şi promitem că atât la Vlăsineşti, cât şi la următoarele alegeri- ştim cu toţii că vor mai fi organizate alegeri şi în alte localităţi, unde primarii şi-au pierdut mandatele- cu siguranţă vom avea acolo timpul necesar să facem toate procedurile pentru a găsi candidaţii cei mai buni", a susţinut Cătălin Rotundu.

Ionel Oniciuc spune că deja a început pregătirile pentru campania electorală, îşi pregăteşte dosarul şi crede că are mai multe şanse decât în iunie anul trecut. "Ar trebui să am mai multe şanse pentru că este o luptă cu un nou adversar, mă încred în forţele mele, sunt capabil, vreau şi pot să fiu primar al comunei Vlăsineşti. Concurentul meu este Alexandru Boariu, fostul consilier al fostului primar, actual senator. Dacă ar fi să candidez eu şi domnul Boariu, nu e de speriat. Cetăţenii vor avea puterea să ştie ce vor: o persoană puternică sau vor pe cineva care are pe altcineva în spate, ei vor decide", susţine Ionel Oniciuc.

 

Spune-ne opinia ta