PNL Botoşani şi-a completat structura de conducere şi are un nou secretar general FOTO

Biroul Permanent Judeţean al PNL Botoşani a fost completat, în urma alegerilor în cadrul Conferinţei Judeţene din urmă cu aproape două săptămâni precum şi a şedinţei de joi, în care au fost ocupate ultimele funcţii de conducere în cadrul organizaţiei. "Suntem o mare familie liberală", a anunţat preşedintele PNL, Costel Şoptică.

PNL Botoşani şi-a completat structura de conducere şi are un nou secretar general FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Preşedintele PNL Botoşani, Costel Şoptică, a anunţat, în prima conferinţă de presă de după Conferinţa Judeţeană, că acum Biroul Permanent este complet.

"A fost completat cu preşedintele Ligii Aleşilor Locali, Dan Oloeriu (primarului oraşului Flămânzi), preşedintele Organizaţiei de vârsta a III-a, Corneliu Vicenţiu Daniliuc, preşedintele Organizaţiei Oamenilor de Afaceri, Manuel Popa. Am mai avut constituirea Comisiei de Onoare şi Arbitraj al cărei preşedinte era ales Ştefan Dodiţă şi acum întreaga comisie a fost completată cu Daniel Botezatu, Cristian Lazarovici, Maria Riza şi Claudia Vereştiuc. Apoi s-a trecut la votul pentru secretarul general şi secretari generali adjuncţi, urmând ca un secretar adjunct să-l desemnez în perioada următoare. Secretar general a fost propus Cătălin Rotundu (primarul comunei Dângeni) care a primit votul Biroului Permanent Judeţean şi de aseară este secretarul general al PNL- filiala Botoşani şi secretar general adjunct, domnul primarul Mihai Amarandei de la Albeşti", a declarat Costel Şoptică.

Cât despre intrarea omului de afaceri dorohoian Manuel Popa în PSD, propunere a liderului PSD Dorohoi dar care a fost refuzată de membrii organizaţiei, Costel Şoptică susţine că nu este interesat de ceea ce doresc social- democraţii de la Dorohoi.

"Ceea ce-şi doreşte organizaţia PSD Dorohoi este fix treaba lor. Domnul Manuel Popa este membru al PNL, era co-preşedinte al acestei organizaţii, alături de domnul Dragoş Lupaşcu. În momentul în care mi-am depus mandatul înainte de alegeri în mod automat a dispărut ideea de co-preşedinţie, că nu mai există, şi de aceea am fost puşi în situaţia de a vota pe cei doi- Manuel Popa şi Vicenţiu Daniliuc", a subliniat Costel Şoptică.

Despre tentativa conducerii PSD Dorohoi de a-l înrola pe Manuel Popa, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

PSD, curtat de foşti adversari politici. Membrii organizaţiei reacţionează!

 

Spune-ne opinia ta