(P) Simona Petrovici, pentru un Văculești european

(P) Simona Petrovici, pentru un Văculești european

La fel cum o mamă își ajută copiii să facă primul pas, așa îmi doresc să ajut Văculeștiul să pășească în lumea pe care o merită. La fel cum o învățătoare îi ajută pe cei mici să scrie prima literă așa vom semna împreună proiectele de modernizare ale comunei noastre. Mă numesc Simona Petrovici, sunt mamă, soție și absolventă atât a Facultatii de Litere cât a Facultății  de Științe ale Educației. Bărbați, priviți-vă șotiile, dragi femei amintiți-vă, o femeie înseamnă gingășie dar și putere, eleganță, curaj, devotament, forță de muncă. Văculeștiul ne cere insistent o schimbare, și aici este nevoie de o femeie care să asculte, să se implice, să arăte compasiune față de oameni și să rezolve. Cu toții merităm o viață mai bună, merităm să îmbătrânim alături de copiii ce trebuie să rămână lângă noi. Trebuie să ieșim din monotonie, să ne amintim ce ne doream când eram copii.

Comunitatea noastră este pregatită pentru marea schimbare a infătișării comunei în care trăiesc - sunt oameni muncitori care merită să locuiască într-o comună prosperă care să ofere tuturor egalitate de sanse. Eu, mai mult decat oricine, am inteles acest aspect si cred că împreună cu echipa mea voi reuși să contribui la bunul mers al comunității așa cum merităm cu toții. 

Viziune, Proiecte, Viitor pentru Văculești

Nu este nimic confidential, ne dorim transparență, ne dorim un viitor de care vom fi mândri peste ani, ne dorim să avem cele mai frumoase povești de familie, împreună în mica noastră comună numită Văculești, povești alături de copii, părinți, bunici, acest loc, acest partid. Țelul meu în viață este legat de dumneavoastră. Viziunea ta, Proiectele noastre, Viitorul tuturor. În următoarele rânduri vă vom prezenta ideile noastre pentru Văculeștiul European, vă invităm să le citiți, merită câteva minute pentru un viitor mai bun? TU ALEGI! Imaginează-ți

1. Asistența socială:  La momentul de față numerele sunt alarmante, persoanele care se descurcă din greu, copiii familiilor defavorizate merită sprijinul nostru, familiile merită un mic impuls financiar spre integrare, dragi bunici, ați luptat o viață pentru noi aveți nevoia de liniște măcar in aceste momente, chinul dumneavoastră nu va rămâne nerăsplătit. Aici vom apela la fondurile Europene și visele pot deveni realitate.

2. Agricultura:  Studiile ne arată că suntem țara cu cel mai mare număr de terenuri arabile, această ocupație este principala sursă de venit a oamenilor. Dorim să aderăm la fonduri europene pentru achiziționare de utilaje moderne. Venim în ajutorul micilor fermieri pentru a opri înstrăinarea lor, a celor de acasă. Ne dorim să vă sprijinim in construirea spațiilor de stocare a cerealelor legumelor și fructelor.

3. Sănătate: cei dragi trebuie să se poată deplasa de urgență într-un loc în care să îi vindece, ai noștri rămân lângă noi, ne dorim să dezvoltăm și utilăm cabinetul medical cu tehnologia de ultimă oră.

4. Educație: abandonul școlar poate fi prevenit și chiar eliminat prin implicare maximă, punctele mai sus prezentate vor ajuta la diminuarea abandonului dar asta nu este de ajuns, începem cu igiena atât de importantă mai ales in această perioadă, dorim sa oferim condiții civilizate și moderne în sălile de curs, micile genii de acasă vor fi răsplătite și motivate prin burse și alte metode de premiere.Dorim să oferim o hrană caldă și sa construim o sală de sport pentru dezvoltarea copiilor in condiții propii, locuri de joacă și grădiniță cu program prelungit pentru a ajuta copii să se descopere, Botoșaniul are atâtea figuri simbolice și printre noi se ascunde următorul. Aceste programe vor veni în ajutorul părinților ce lucrează până târziu.

5. Infrastructura: Mijloacele de transport personale și în comun se deteriorează datorită drumurilor afectate, dorim să asfaltăm toate drumurile și ulițele comunei. Vom racorda Văculeștiul la rețelele de gaz, apă și canalizare.

6. Protejarea mediului: selectarea și reciclarea deșeurilor. Sisteme foto-voltaice sau eoliene pentru asigurarea energiei pentru iluminatul public plus organizarea de acțiuni de colectare a deșeurilor din zonele verzi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
48

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
135

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1363

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....