(P) PSD la guvernare înseamnă siguranța locurilor de muncă și siguranța salvării și relansării antreprenorilor români

(P) PSD la guvernare înseamnă siguranța locurilor de muncă și siguranța salvării și relansării antreprenorilor români

Comunicat:

PSD Botoșani a anunțat astăzi că va guverna pentru oameni, cărora să le garanteze siguranța veniturilor, locurilor de muncă și a accesului imediat și neîngrădit la sănătate, educație și alimente proaspete din producția locală.

„Doar cu PSD la guvernare, românii vor avea siguranța locurilor de muncă. Doar PSD știe cum să procedeze, pentru a transforma în realitate angajamentul celor 1 milion de noi contracte de muncă. Stau mărturie faptele! La finalul guvernării social-democrate, în octombrie 2019, PSD a lăsat România cu cel mai redus șomaj din Uniunea Europeană, de 3% și cu cele mai multe contracte de muncă, 6,5 milioane, aferente un număr record de salariați activi de 5,6 milioane. Guvernul ”Dreptei Unite” n-a fost în stare în trecut, nu e capabil nici în prezent și cu certitudine nu va face nimic nici în viitor! Nici în privința combaterii pandemiei și nici pentru economie ori pentru salariați. Ba dimpotrivă! Dacă PNL va rămâne la guvernare, dezastrul social, uman și economic provocat va fi fără precedent!”, a declarat fostul ministru al Muncii, deputatul PSD Botoșani, Marius Budăi.

PSD este, în acest moment, singurul partid care a pregătit soluții reale și concrete pentru reducerea impozitării muncii și creșterea veniturilor tuturor angajaților de la stat și de la privat, precum și stimulente financiare dublate de investiții publice, pentru salvarea și relansarea întreprinderilor mici și mijlocii, firmelor, antreprenorilor și fermierilor locali.

Țintele economice ale programului de guvernare realizat de PSD pentru următorii 4 ani au în vedere creșterea la 80% din media Uniunii Europene a puterii de cumpărare a fiecărui român.

„Am elaborat împreună cu colegii mei de la Consiliul Național și în colaborare cu specialiștii noștri, cu reprezentanții sindicatelor și patronatelor, zeci de măsuri pentru relansarea pieței muncii din fiecare județ. Astfel, sunt prevăzute ajutoare de stat pentru noi locuri de muncă, stimuli financiari de inserție pentru angajarea șomerilor, prime de ocupare, de instruire și calificare, granturi pentru înființarea de întreprinderi sociale, compensarea cheltuielilor pentru locurile de muncă nou create, modificarea legislației pentru protejarea drepturilor angajaților care muncesc în companii private, creșterea salariului minim și a veniturilor tuturor angajaților, sprijin direct antreprenorilor pentru relansarea și dezvoltarea lanțurilor de producție locală și multe alte măsuri pentru sporirea nivelului de trai al fiecărui român. Obiectivele PSD în domeniul muncii sunt: să aducem 1,6 milioane de români la salariul de peste 1.000 de euro brut, să stimulăm crearea a 1 milion de contracte de muncă, să scoatem din sărăcie 1,5 milioane de oameni și să reducem cu 20% decalajul dintre rural și urban”, a declarat Marius Budăi, prim-vicepreședinte PSD Botoșani.

(Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
27

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
482

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
99

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...