(P) Prioritățile lui Cătălin Silegeanu în Camera Deputaților

(P) Prioritățile lui Cătălin Silegeanu în Camera Deputaților

Comunicat de presă:

Priorități Cătălin Silegeanu în Camera de Deputaților !

Alături de întreaga echipă ProRomania ,va invit pe 6 decembrie sa facem ca toate drumurile să treacă prin Botoșani !

Dragi botoșăneni,

Sunt Cătălin Silegeanu, conduc de 15 ani un business în domeniul productiei maselor plastice, a construcțiilor civile, industriale , hidrotehnice. Sunt un om hotărât, ambițios, muncitor. Un botoșănean simplu, dar cu o voință de fier.

Am intrat în Pro Romania nemulțumit și îngrijorat atât de incompetența clasei politice care a condus orașul, dar și de degradarea avansata a orașului nostru .

Consider că experiența mea ar putea să fie un plus în ceea ce privește crearea unui cadru legislativ transparent pentru proiectele de dezvoltare urbană și infrastructură.

Implicarea mea directă în lucrările de reconstrucție a infrastructurii în toată Romania, m-a ajutat să înțeleg și să văd diferența dintre zonele cu o infrastructură durabilă și calitativă cu un nivelului ridicat de viață și siguranță socială a cetățenilor în comparație cu infrastructura degradată făcută fără implementarea unei structuri de rezistenta ,fara a tine cont de mediul climatic , fac ca orasele să aibă un nivel scăzut economic, cultural și turistic.

Una dintre măsurile propuse de BNR ar fi reducerea programului de lucru al bugetarilor cu o cincime.

Eu propun altceva, digitalizare în instituții publice. Astfel, toate programele propuse mai sus ar putea fi implementate mai repede, evitând birocrația greoaie, care nu doar că ține proiectele pe loc, dar și pune în pericol sănătatea funcționarilor și a cetățenilor plătitori de taxe și impozite. Vrem o țară ca afară? Hai cu debirocratizarea!

O infrastructura rutieră, pietonala de calitate sunt motorul dezvoltării economice a unui oraș .

Susțin alaturi de colegii mei din ProRomania reconfigurarea sistemul și a modului imparțial de implementare a proiectelor infrastructurii intensive pentru un master plan al infrastructurii rutiere, feroviare românești care să cuprindă și să interconecteze toată România și nu doar anumite zone .

#AlegeriParlamentare
#VoteazaProRomania
#CatalinSilegeanu

(Comunicat de presă emis de către Cătălin Silegeanu, candidat al Pro România la Camera Deputaților)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Al-Mawas a fost prezentat oficial la FC Botoșani. "Perla Siriei" va purta tricoul cu numărul 9 - VIDEO

astăzi, 16:44
124

Al-Mawas, jucătorul pe care sirienii îl compară cu Hagi și Maradona, a fost prezentat oficial astăzi, la sediul clubului, într-o conferință la care au asistat antrenorul Marius Croit...

(P) PSD Botoșani: „Pe 6 decembrie votează în siguranță pentru siguranța sănătății tale, a locului tău de muncă și a educației copiilor tăi”

astăzi, 15:30
60

Comunicat:PSD Botoșani transmite alegătorilor să nu își irosească votul pe partide, care nu au niciun fel de program de guvernare concret și coerent.PSD este singura alternativă l...

(P) Cristian Achiței, candidat pentru Senatul României pe lista Partidului Național Liberal: TREBUIE SĂ VOTEZI!

astăzi, 13:30
83

Comunicat:TREBUIE SĂ VOTEZI!Pentru că te-ai simțit umilit și batjocorit atunci când ai văzut că pesediștii NU AU FĂCUT NIMIC din promisiunile cu care te-au amăgit în 2016&...