(P) Comunicat PSD. Lucian Trufin: “În România lui Iohannis, cei care votează cu PSD ar trebui să dispară”

(P) Comunicat PSD. Lucian Trufin: “În România lui Iohannis, cei care votează cu PSD ar trebui să dispară”

(P) Comunicat PSD.

Senatorul Lucian Trufin trage un semnal de alarmă cu privire la virulența discursului președintelui Iohannis la adresa votanților și a reprezentanților aleși ai Partidului Social Democrat.

 “PSD trebuie să dispară, este singurul mesaj de campanie al prezidențiabilului Iohannis. Așadar, cetățenii trebuie să înțeleagă că președintele în exercițiu al tuturor românilor și în același timp candidatul Iohannis, are un singur proiect electoral pentru țară și anume ca cei peste 2 milioane de români (angajați, antreprenori, pensionari) care au votat candidatul PSD la președinție să dispară subit împreună cu miile de primari, viceprimari, consilieri locali și județeni, sutele de senatori și deputați, zecile de președinți de consilii județene, toți aleși prin votul românilor. Și cine merită să mai rămână în România? După Iohannis, singurii pretabili sunt doar cei care apreciază tăcerea mormântală și lipsa realizărilor din mandatul lui de 5 ani” a declarat senatorul Lucian Trufin.

Senatorul botoșănean apreciază că pe moment, propagarea urii poate avea rezultat, dar pe termen lung acest tip de discurs își va arăta adevărata față și rezultatele vor avea impact asupra vieții politice din România anilor următori.

“Ca membru al Partidului Social Democrat în funcțiile elective de primar și senator, am fost implicat de-a lungul timpului în multe campanii electorale, dar tot timpul am venit în fața cetățenilor cu lucrurile concrete pe care le-am realizat în comunitatea pe care am condus-o și în județul Botoșani. Pentru mine, adevărata campanie electorală o desfășori în timpul mandatului tău, prin tot ceea ce întreprinzi. Iohannis a ales însă calea cea mai simplă și mai periculoasă pentru România: propagarea urii viscerale față de PSD și de susținătorii săi. Ba mai mult, acum se simte incomodat de cei peste 2 milioane de români care nu achiesează la dușmănia vădită pe care el o împrăștie. Decât să arunce cu pietre, ar fi mai înțelept să spună ce a făcut și ce vrea să facă pentru români. Prin aversiunea pe care încearcă să o inducă națiunii  nu face altceva decât să transmită dorința sa ca noi, votanții, militanții, simpatizanții și membrii PSD să dispărem fizic din România. Spre deosebire de atitudinea ostilă a lui Iohannis, candidatul PSD, doamna Viorica Dăncilă, nu a propagat niciodată ura față de vreun partid sau adversar politic, ci din contra, a venit la aceste alegeri prezidențiale cu un program de dezvoltare atât la nivel local cât și central, dar și cu un mesaj sincer și echilibrat. Sper ca botoșănenii să analizeze toate aceste aspecte, iar pe 24 noiembrie să voteze candidatul care i-a ajutat concret, le-a arătat respectul și i-a înțeles - doamna Viorica Dăncilă” a mai adăugat senatorul social- democrat.

Sursa comunicat: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT, Organizaţia judeţeană Botoşani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat salvat în ultima clipă de la ștreang, prin telefon

astăzi, 16:02
371

Un bărbat din localitatea Baranca, din comuna Hudeşti, județul Botoșani, a încercat să își pună capăt zilelor, prin ștrangulare. Incidentul s-a întâmplat sâmbăt...

Cătălin Stoleru, în lacrimi: "Este cel mai frumos moment de când sunt la Botoșani!"

astăzi, 15:51
532

CSM Botoșani s-a calificat în sferturile Cupei României, după ce a trecut de Universitatea Cluj, scor 25-28. Victoria a fost una de răsunet, iar la finalul partidei, președintele clubu...

(P) Comunicat PSD Botoșani: PNL și-a dat arama pe față! Liberalii se ceartă între ei, dar și cu ALDE pe felul în care să pună stăpânire pe instituțiile care ar trebui să fie în slujba botoșănenilor!

astăzi, 15:39
183

(P) Comunicat PSD: Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a declarat astăzi că botoșănenii pot să vadă în aceste zile adevăratele mize pentru care PNL și aliații lor au d...