(P) Comunicat PSD: „10 motive pentru a vota PSD și Viorica Dăncilă pe 10 și 24 noiembrie!”

(P) Comunicat PSD: „10 motive pentru a vota PSD și Viorica Dăncilă pe 10 și 24 noiembrie!”

Organizația PSD Botoșani a transmis zece motive pentru care, în viziunea social-democraților botoșăneni, sunt suficiente pentru ca Viorica Dăncilă să fie aleasă drept președintele României.

„1. Este un bun român, cu credința de neclintit în valorile democrației, liderul unei echipe cu un portofoliu de realizări importante și viziune modernă.
2. Susține cu toată inima promovarea tradițiilor românești și respectul pentru istoria acestui neam. 
3. Știe exact cu ce probleme ne confruntăm, în fiecare colț de țară și are soluții moderne pentru un viitor mai bun, a fiecăruia dintre noi.
4. Guvernul Dăncilă a demonstrat că se poate și a reușit să majoreze veniturile pentru salariați și pensionari, a stimulat crearea de noi locuri de muncă prin politici și programe dedicate mediului de afaceri, a făcut investiții în drumuri, școli, grădinițe și spitale.
5. În 2019, Guvernul Dăncilă a alocat cel mai mare buget pentru sănătate, din toată istoria României, peste 46 de miliarde de lei și a alocat fonduri pentru dotarea Spitalului Județean.
6. Reprezintă garantul investițiilor realizate în Botoșani, prin finanțările alocate de guvernul PSD!
7. Viorica Dăncilă a fost de mai multe ori în județul Botoșani și a alocat fonduri pentru dezvoltarea județului și a fiecărei comunități locale!
8. Viorica Dăncilă este singurul candidat care poate garanta că veniturile nu vor fi tăiate și că vor continua majorările de salarii și pensii și realizarea investițiilor din județul Botoșani!
9. PSD a realizat majorările la care s-a angajat prin programul de guvernare. Ca președinte, Viorica Dăncilă se va opune ca ceea ce a dat să fie luat înapoi!
10. Toți ceilalți candidați la Președinție sunt susținuți de partide care au anunțat deja că vor susține „Guvernul austerității” și au girat deja Guvernul Orban-Iohannis!„

România are nevoie de un președinte care să facă bine tuturor românilor. Viorica Dăncilă poate fi acel președinte care să fie alături de fiecare român!”, se arată în comunicatul PSD Botoșani, emis vineri.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Comunicat PSD: Marius Budăi: „Iohannis a fugit 5 ani de zile de botoșăneni! Acum fuge de orice dezbatere în fața botoșănenilor și a tuturor românilor pe care prin Constituție îi reprezintă!”

astăzi, 18:13
15

Deputatul social-democrat Marius Budăi a declarat, marți, că fuga candidatului Klaus Iohannis de orice dezbatere electorală demonstrează disprețul președintelui în funcție față de...

Începe valul traseismului. Un lider Pro România din Botoșani trece la PNL, la nici 48 de ore de la desemnarea lui Iohannis drept câștigător detașat al turului întâi de prezidențiale

astăzi, 18:07
84

Un lider al organizației județene a PRO România părăsește partidul și trece la PNL, la nici 48 de ore de la desemnarea candidatului liberal drept câștigător detașat al turului &ic...

Deputatul liberal Cristian Achiței: Victorie frumoasă, obținută cu multă muncă de PNL pe Zona Ștefănești!

astăzi, 16:03
425

Deputatul Cristian Achiței a făcut o analiză foarte rece pe pagina sa de socializare, accesibilă publicului, din care reiese că zona pe care o coordonează a reușit să obțină rezultate inclus...