(P) Comunicat. Mihaela Huncă, Pro România: „Un nou dictator la Roma! Primarul comunei încearcă disperat să-şi protejeze <<moşia>>”

(P) Comunicat. Mihaela Huncă, Pro România: „Un nou dictator la Roma! Primarul comunei încearcă disperat să-şi protejeze <<moşia>>”

(P) Comunicat:

Un nou dictator la Roma! Nu este vorba de perioada în care Roma antică era capitală de imperiu, ci de Roma noastră de Botoşani! Speriat că va pierde alegerile, primarul comunei încearcă disperat să-şi protejeze “moşia”, aşa cum consideră dumnealui comuna.   

Au început deja şicanele PSD! Speriaţi că vor pierde alegerile locale în favoarea ProRomânia, liderii PSD recurg la orice mijloace pentru a încetini ascensiunea forţei noastre politice. Unul dintre cei care s-au speriat că cetăţenii vor vota cu Pro România şi îşi va pierde funcţia este primarul comunei Roma. Deşi consătenii dumnealui, membri Pro România i-au solicitat închirierea Căminului Cultural pentru întâlnirea organizaţiei şi pregătirea alegerilor, primarul a simţit că i se clatină zdravăn scaunul şi a refuzat. Îi transmit domnului primar că nu este moşier, stăpân peste bunurile publice ale comunei Roma, că şi membrii Pro România din comuna dumnealui au tot dreptul de a folosi căminul cultural din localitate, chiar dacă au altă preferinţă politică decât partidul din care face parte.

Să ştiţi domnule primar, faptul că ne-am organizat formaţiunea locală Pro România într-un local din localitate, nu ne-a împiedicat să îl desemnăm în lupta pentru Primărie pe succesorul dumneavoastră: Ionuţ Anuţă! Să vă temeţi în continuare, domnule primar, pentru că sunt sigură  ca prin vot, cetăţenii din Roma nu vor mai permite  să abuzaţi de lucrurile publice! La fel și botoşănenii din întreg judeţul vor condamna astfel de practici. Spun acest lucru pentru că ordinul de a pune beţe în roate într-un mod total dictatorial, a venit chiar de la lideri de seamă ai organizaţiei judeţene PSD.

În România anului 2020, unde oamenii au dreptul consfinţit de lege la întâlniri şi adunări publice, fruntaşii PSD ne trimit parcă în ilegalitate, obligând un partid, care este a patra putere politcă a ţării, să se întîlnească pe unde apucă, în localuri şi săli improvizate. Sunt atât de speriaţi liderii judeţeni ai PSD  că vor pierde alegerile, încât şi-au mobilizat mercenarii, postacii de pe reţelele de socializare să ia în derâdere locurile în care tot ei ne obligă să ne desfăşurăm activitatea. Botoşănenii s-au săturat de astfel de practici!

(Comunicat: Deputat Mihaela Huncă, coordonator organizaţia judeţeană Pro România Botoşani)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
354

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
50

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
68

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...