Olguta Vasilescu: "Partidul va pierde, indiferent de situație"

Olguta Vasilescu: "Partidul va pierde, indiferent de situație"

Olguta Vasilescu sustine ca PSD ar putea sa piarda guvernarea in urma conflictului intern izbucnit in partid dupa ce mai multi lideri cer demisia lui Liviu Dragnea.

"Din pacate partidul va pierde, indiferent de situatie, din punctul meu de vedere" a spus Olguta Vasilescu, la Antena3.

Totodata, ea a catalogat drept "mici" sansele ca gruparea reprezentanta de Gariela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu sa aiba castig de cauza la Comitetul Executiv al PSD programat vineri. 

Olguta Vasilescu a mentionat de asemenea ca nu se vede votand vreodata impotriva lui Paul Stanescu, unul dintre contestatarii lu Liviu Dragnea. "Eu nu ma vad votand vreodata impotriva lui Paul Stanescu, de exemplu, care-mi este amic, pot sa spun acest lucru, este unul din liderii importanti ai partidului si, sigur ca, daca are nemultumiri, toate astea trebuie discutate in interiorul partidului, in niciun caz prin scrisori de presa" a spus Vasilescu.

In ceea ce priveste o eventuala demisie a lui Liviu Dragnea de la sefia PSD, Olguta Vasilecu a spus ca aceasta este o decizie asupra careia Dragnea trebuie sa decida. "Este o decizie pe care trebuie s-o ia dumnealui. Asa cum stiti, demisia este un act unilateral. Haideti sa ne gandim ce se intampla si dupa si cred ca asta ar fi principala problema pe care trebuie sa ne-o punem, ce se intampla mai departe cu partidul" a mai spus ministrul Muncii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...