O nouă zi, o nouă deraiere. Huncă: „Infrastructura rutieră din municipiul Botoşani pune serios în pericol viaţa cetăţenilor”

O nouă zi, o nouă deraiere. Huncă: „Infrastructura rutieră din municipiul Botoşani pune serios în pericol viaţa cetăţenilor”

Comunicat:

Tramvaiele deraiază de câţiva ani de zile, iar de la Primărie se ridică din umeri şi se dă vina pe eventuale “sabotări”.

Primăria şi Consiliul local Botoşani au pierdut de mult lupta cu reabilitarea străzilor, asigurarea parcărilor, în general o infrastructură civilizată la nivelul municipiului. Lucrurile merg din rău în mai rău. 

Un tramvai a deraiat azi în zona fostului Cinematograf Luceafărul. Numai Dumnezeu a făcut să nu existe victime sau pagube materiale, aşa cum s-a mai întâmplat şi în alţi ani.  Mulţi botoşăneni au ajuns să ceară retragerea tramvaielor din circulaţie.  Acestea sunt foarte vechi, iar calea de rulare este efectiv distrusă.  Nu mai vorbesc de şoferii care-şi distrug zilnic maşinile pe drumurile din oraş. Ce e mai grav însă, e faptul că botoşănenii sunt efectiv traşi pe sfoară, minţiţi, amăgiţi, ca să nu spun luaţi de proşti în fiecare an, de către primar şi consilierii locali. An de an când se votează bugetul aflăm că va curge lapte şi miere, că vom merge pe drumurile din Botoşani cu cafeaua pe bord într-un pahar de plastic, fără să vărsăm o picătură pe drumurile line şi proaspăt asfaltate. 

De câte ori nu am trăit scenariul acesta? 

Domnule primar, domnilor consilieri unde se duc banii pe care an de an susţineţi că-i dirijaţi către reabilitarea căii de rulare a tramvaielor, ătre asfaltări şi parcări? Evident nu aveţi răspuns.

Vă spun că atunci  când aleg un primar, oamenii nu îl aleg să se plângă toată ziua că nu are bani sau că nu poate face nimic. Lumea te alege și își pune încrederea în tine pentru a găsi soluții. Ceea ce sper că vor face botoşănenii la următoarele alegeri locale pentru că actuala echipă de la Primărie şi Consiliul Local a pierdut de mult atât contactul cu realitatea, cu cetăţenii precum şi bătălia pentru refacerea infrastructurii rutiere din municipiu.

(Comunicat emis de către deputatul Mihaela Huncă, coordonatorul organizației Pro România din Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
57

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
45

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
109

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...