Noua conducere a organizaţiei de femei a PNL

Organizaţia judeţeană de femei a Partidului Naţional Liberal şi-a ales duminică noua conducere, după perioada de interimat survenită în urma fuziunii dintre PNL şi PDL.

Noua conducere a organizaţiei de femei a PNL

Astfel, cu 199 de voturi pentru şi şase voturi anulate, Mirela Mariana Saucă a cîştigat un nou mandat, pe lângă cel interimar deţinut până acum.

Cum majoritatea celorlalte funcţii de conducere au avut câte o singură candidată, un pic de emoţii au fost pentru funcţia de vicepreşedinte 6, la Departamentul pentru politică în agricultură, silvicultură, mediu şi dezvoltare rurală, unde au candidat Dana Borcea şi Ecaterina Florea. Câştigătoarea funcţiei, în urma voturilor obţinute, este Dana Borcea.

Ca atare, OF-PNL va fi condusă de Mirela Mariana Saucă şi Rodica Abăcioaie şi Agnes- Mihaela Holcă, votate în funcţii de prim-vicepreşedinte. Echipa este completată de ocupantele funcţiilor de vicepreşedinte: Georgeta Culiceanu, Cristina Bahrin, Adriana Mihalache, Claudia Miron, Claudia Vereştiuc, Dana Borcea, Irina Telişcă şi Monica Adăscăliţei. Preşedintele Comisiei de Regulament şi Statut a fost aleasă Oana Bogza.

Membrele forului de conducere al OF sunt Cătălina Acatrinei, Doiniţa Aga, Smaranda Berescu, Dana Căruntu, Vica Cheptroşu, Veronica Chiaburu, Artemiza Damian, Raluca Dobinciuc, Alina Gheorghiu, Anca Grigoraş, Crina Miler, Petronela Paramanov, Marinela Pavăl, Marcela Pinciuc şi Margareta Vatamanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuri de muncă vacante în Botoșani: O firmă acordă un salariu de peste 4.000 de lei pentru un post cu studii medii!

astăzi, 19:35
716

Mai puțin de 600 de locuri de muncă vacante în acest început de săptămână, anunțate prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. Sunt din nou...

Fetiţă violată de un individ recidivist, care era sub control judiciar pentru o tâlhărie!

astăzi, 16:30
1718

A.B., de 42 de ani, era anchetat pentru o tâlhărie comisă, în vara anului trecut, când în timp ce era la un local cu jocuri de noroc a urmărit un client care a câştig...

Femeie în comă, transferată la Iaşi cu un elicopter SMURD

astăzi, 14:49
1228

Pacienta, de 73 de ani, se afla internată în Spitalul Municipal Dorohoi şi cadrele medicale au solicitat transferul la o unitate medicală din judeţul vecin.Conform protocolului, transferul s-...