Noua conducere a organizaţiei de femei a PNL

Organizaţia judeţeană de femei a Partidului Naţional Liberal şi-a ales duminică noua conducere, după perioada de interimat survenită în urma fuziunii dintre PNL şi PDL.

Noua conducere a organizaţiei de femei a PNL

Astfel, cu 199 de voturi pentru şi şase voturi anulate, Mirela Mariana Saucă a cîştigat un nou mandat, pe lângă cel interimar deţinut până acum.

Cum majoritatea celorlalte funcţii de conducere au avut câte o singură candidată, un pic de emoţii au fost pentru funcţia de vicepreşedinte 6, la Departamentul pentru politică în agricultură, silvicultură, mediu şi dezvoltare rurală, unde au candidat Dana Borcea şi Ecaterina Florea. Câştigătoarea funcţiei, în urma voturilor obţinute, este Dana Borcea.

Ca atare, OF-PNL va fi condusă de Mirela Mariana Saucă şi Rodica Abăcioaie şi Agnes- Mihaela Holcă, votate în funcţii de prim-vicepreşedinte. Echipa este completată de ocupantele funcţiilor de vicepreşedinte: Georgeta Culiceanu, Cristina Bahrin, Adriana Mihalache, Claudia Miron, Claudia Vereştiuc, Dana Borcea, Irina Telişcă şi Monica Adăscăliţei. Preşedintele Comisiei de Regulament şi Statut a fost aleasă Oana Bogza.

Membrele forului de conducere al OF sunt Cătălina Acatrinei, Doiniţa Aga, Smaranda Berescu, Dana Căruntu, Vica Cheptroşu, Veronica Chiaburu, Artemiza Damian, Raluca Dobinciuc, Alina Gheorghiu, Anca Grigoraş, Crina Miler, Petronela Paramanov, Marinela Pavăl, Marcela Pinciuc şi Margareta Vatamanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
60

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
67

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
66

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...