Noua conducere a organizaţiei de femei a PNL

Organizaţia judeţeană de femei a Partidului Naţional Liberal şi-a ales duminică noua conducere, după perioada de interimat survenită în urma fuziunii dintre PNL şi PDL.

Noua conducere a organizaţiei de femei a PNL

Astfel, cu 199 de voturi pentru şi şase voturi anulate, Mirela Mariana Saucă a cîştigat un nou mandat, pe lângă cel interimar deţinut până acum.

Cum majoritatea celorlalte funcţii de conducere au avut câte o singură candidată, un pic de emoţii au fost pentru funcţia de vicepreşedinte 6, la Departamentul pentru politică în agricultură, silvicultură, mediu şi dezvoltare rurală, unde au candidat Dana Borcea şi Ecaterina Florea. Câştigătoarea funcţiei, în urma voturilor obţinute, este Dana Borcea.

Ca atare, OF-PNL va fi condusă de Mirela Mariana Saucă şi Rodica Abăcioaie şi Agnes- Mihaela Holcă, votate în funcţii de prim-vicepreşedinte. Echipa este completată de ocupantele funcţiilor de vicepreşedinte: Georgeta Culiceanu, Cristina Bahrin, Adriana Mihalache, Claudia Miron, Claudia Vereştiuc, Dana Borcea, Irina Telişcă şi Monica Adăscăliţei. Preşedintele Comisiei de Regulament şi Statut a fost aleasă Oana Bogza.

Membrele forului de conducere al OF sunt Cătălina Acatrinei, Doiniţa Aga, Smaranda Berescu, Dana Căruntu, Vica Cheptroşu, Veronica Chiaburu, Artemiza Damian, Raluca Dobinciuc, Alina Gheorghiu, Anca Grigoraş, Crina Miler, Petronela Paramanov, Marinela Pavăl, Marcela Pinciuc şi Margareta Vatamanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A vrut să ocolească o groapă din carosabil: O persoană rănită, două mașini avariate!

astăzi, 13:45
200

Marți, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29A, din comuna suceveană Adâncata, un bărbat de 70 de ani, din comuna Grămești, a efectuat o manevră de ocolire a unei gropi din carosa...

The Track Australia 2019 - o nouă provocare pentru pompierul botoşănean Iulian Rotariu! Să-l sprijinim!

astăzi, 13:17
66

Plutonierul major Iulian Rotariu se pregătește de o nouă provocare, la nici două săptămâni după ce a câștigat locul II la cea mai grea competiție la care a participat, ultram...

Sorina Pintea anunță măsuri drastice pentru personalul din Sănătate!

astăzi, 13:02
119

Amenzile pentru personalul medical vor fi majorate de anul viitor, în contextul evenimentelor nefericite de la Maternitatea Giuleşti când 45 de bebeluşi au fost infectaţi cu stafilococu...