Moment remarcabil pentru Pro România și Alde. Duminică au loc Congresele Extraordinare în care se decide fuziunea celor două partide

Moment remarcabil pentru Pro România și Alde. Duminică au loc Congresele Extraordinare în care se decide fuziunea celor două partide

Duminică, 8 noiembrie 2020, la nivel național au loc cele două Congrese Extraordinare ale Partidelor Pro România și Alde în care se va decide fuziunea prin absorbție a celor două partide.

Evenimentul a fost anunțat de deputatul botoșănean Mihaela Huncă, lidera Organizației Județene Pro România, în cadrul unei conferințe de presă susținută în cursul zilei de sâmbătă.

„Duminică vor avea loc două activități foarte importante la nivel național. Este vorba de Congresul Extraordinar al Partidului Pro România în care se va decide fuziunea prin absorbție a celor două partide, Pro România și Alde dar și Congresul extraordinar al Partidului Alde prin care se va decide același lucru, urmând ca la o oră distanță să fie Congresul Extraordinar al Partidului Pro România prin care se va aproba programul anti-criză pentru români, cu măsuri concrete. Noi ne dorim chiar din ianuarie să venim în sprijinul românilor și al firmelor românești. Va fi o perioadă grea și noi vrem, așa cum am declarat, să fim alături de români”, a declarat Mihaela Huncă.

Aceasta a precizat că tot în cadrul aceluiași Congres se va desemna propunerea de premier cu care Pro România va veni după data de 6 decembrie.

„Tot în cadrul acestui congres se va desemna propunerea de premier cu care noi, partidul Pro România, vom veni după 6 decembrie, și nu în cele din urmă, este vorba de aprobarea noului statut pentru că, având în vedere că se realizează o fuziune prin absorbția a două partide, va trebui corelat și va trebui să rezulte un statut al noului partid, Partidul Pro România Social-Liberal.

Eu cred că această nouă forță politică va avea un cuvânt important de spus pentru a apăra drepturile românilor în parlamentul României dar și pentru a fi alături cu acele măsuri pe care noi dorim să le implementăm astfel ca românii, în anul 2020, să treacă mai ușor peste criza care deja se instalează”, a completat lidera Organizației Județene Pro România.

 

Spune-ne opinia ta