Mihaela Huncă: „Muncim pentru a continua în 2020 cu rezultate bune în alegerile locale și parlamentare”

Mihaela Huncă: „Muncim pentru a continua în 2020 cu rezultate bune în alegerile locale și parlamentare”

Președintele organizației județene a Pro România, deputatul Mihaela Huncă, susține că obiectivul principal al partidului este reprezentat, în momentul de față, de alegerile locale și cele parlamentare viitoare. Lidera a anunțat că o serie de membri ai filialei sunt deja candidați stabiliți pentru anumite primării sau chiar pentru Consiliul Județean.

Am avut discuții cu reprezentanții Pro România în câteva localități, unde deja avem, cât de cât, propuneri de candidați la primării și propuneri de candidați pentru consilii locale și județene”

, a declarat Mihela Huncă.

Candidatul pe care Pro România l-a susținut, alături de ALDE, Mircea Diaconu, s-a poziționat pe locul al treilea în județul Botoșani, în clasamentul preferințelor exprimate prin vot ale botoșănenilor, în ceea ce privește ocuparea funcției de președinte. Totuși, procentul obținut de cele două filiale botoșănene pentru Diaconu este departe de procentele celor doi candidați desemnați pentru turul al doilea de prezidențiale.

„Pro Romania trebuie să construiască și să reprezinte ceea ce este nevoie. Și încă nu există, în politica de centru stanga, un partid cu adevărat al românilor.  Am pornit de la zero în 2018. Am luat aproape 7 % la europarlamentare și 9% la prezidențiale. Muncim pentru a continua în 2020 cu rezultate bune în alegerile locale și parlamentare”

, a spus liderul local al Pro România.

Amintim că Mihaela Huncă este, de câteva zile, unicul coordonator al organizației județene. Cel cu care își împărțea sarcinile, Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla, a părăsit Pro România și și-a depus adeziunea la PNL Botoșani.

Alegerile locale se vor desfășura în vara lui 2020, conform unor surse - în luna mai, iar alegerile parlamentare vor avea loc în toamna anului viitor.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
83

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
53

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
200

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...