Mihaela Huncă le răspunde foștilor colegi din PSD: Mi-ați solicitat un "act de demnitate". Eu consider că l-am făcut deja!

Mihaela Huncă le răspunde foștilor colegi din PSD: Mi-ați solicitat un "act de demnitate". Eu consider că l-am făcut deja!

MIHAELA HUNCĂ

Deputatul Mihaela Huncă le răspunde foștilor colegi de partid după ce aceștia, întruniți luni în ședința Comitetului Eexecutiv Județean, i-au solicitat "să facă un act de demnitate și să renunțe la mandatul de deputat pe care l-a obținut pe listele PSD, întrucât nu îi mai reprezintă pe alegătorii care au votat acest partid".

Mihaela Huncă, deputat neafiliat după ce, pe 5 septembrie, și-a dat demisia din PSD, spune că a făcut deja un act de demnitate, "alegând să nu slujesc o structură autoritară, dezinteresată de români, fascinată de beția puterii și de propriile interese". Mai mult, deputatul nu ezită să le atragă atenția foștilor colegi că îl "urmează orbește" pe Liviu Dragnea: "sunt demnă neurmând orbește, doar din dorința de a-mi păstra o funcție sau de a dobândi alta, pe liderul de azi al partidului" 

Mihaela Huncă le-a răspuns colegilor printr-o postare pe Facebook, pe care o redăm mai jos:

"Citind comunicatul PSD Botoșani, am constatat cu amărăciune că unii dintre foștii mei colegi fie nu cunosc motivele care m-au determinat să mă retrag, după 18 ani, din partid, fie, din orgoliu, refuză să accepte că drumul pe care sunt călăuziți de conducătorii vremelnici nu este drumul dezvoltării României, asumat în campania electorală, care trebuie să definească social-democrația. De asemenea, am observat în acest comunicat că, în concepția membrilor Comitetului Executiv al PSD Botoșani (sau, poate, doar în concepția celor chemați la ședință), nu contează cine candidează, ci doar partidul pe lista căruia candidează, fiindcă alegătorii - dau de înțeles cei din CEJ - nu sunt interesați de oamenii pe care îi votează, ci de partidele din care aceștia fac parte... Să înțeleg de la liderii locali ai partidului că domnul Traian Băsescu, de pildă, ar fi fost ales deputat PSD de Botoșani dacă ar fi candidat în locul meu la alegerile din 2016? O asemenea abordare a jocului politic din partea dumneavoastră nu doar logica elementară o sfidează, dar sfidează chiar regulile fundamentale ale democrației! Și, în plus, demonstrează lipsa de respect pe care o aveți față de alegători.

Dragii mei, mi-ați solicitat un "act de demnitate". Eu consider că l-am făcut deja, alegând să nu slujesc o structură autoritară, dezinteresată de români, fascinată de beția puterii și de propriile interese. Eu consider că am demonstrat, nu vouă, ci botoșănenilor care m-au votat, că sunt demnă, neurmând orbește, doar din dorința de a-mi păstra o funcție sau de a dobândi alta, pe liderul de azi al partidului. Și, în continuare, voi încerca să le demonstrez tot lor, botoșănenilor, că sunt demnă de încrederea cu care m-au învestit, demnă de votul pe care mi l-au dat".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Umilința eternă! Botoșani - Chindia 0-3!

astăzi, 20:14
191

Botoșani și Chindia s-au întâlnit un etapa a 10-a a primei ligi, duminică, de la ora 17:30. Botoșani a avut lovitura de deschidere a meciului. Greșelile de arbitraj continua sa o deza...

Drum de 1,8 milioane de lei pentru o comună din județ

astăzi, 19:38
616

Primăria comunei Corni a lansat procedura de achiziție publică pentru proiectarea și execuția lucrărilor de refacere și modernizare ale unui drum sătesc, pe un segment de 1,65 km, proiect în ...

Viața bate filmul: în vârstă de 65 de ani, s-a pus la băut cu iubitul fostei amante, apoi a fost lovit cu toporul în cap

astăzi, 19:14
823

Un bărbat de 65 de ani din județ se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost bătut de iubitul fostei sale concubine.Incidentul a avut loc în satul Lupăria, din comuna Prăje...