Macaleţi, despre excluderea primarului de la Pomârla, din PSD: “Este o pierdere”

Macaleţi, despre excluderea primarului de la Pomârla, din PSD: “Este o pierdere”

Excluderea lui Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla, din organizaţia judeţeană a PSD Botoşani, este văzută ca o pierdere de către Costică Macaleţi, preşedintele executiv al filialei.

Macaleţi nu a participat sâmbătă la şedinţa Comitetului Judeţean Executiv când s-a decis excluderea primarului, dar spune că orice primar al pleca din partid este o pierdere, mai ales un primar cu rezultate foarte bune la alegeri. Preşedintele executiv al PSD este de părere că astfel de situaţii ar trebui gestionate cu o mai mare atenţie.

“Orice primar care pleacă din partid este o pierdere. Trebuie să gestionăm mai bine astfel de lucruri, să analizăm mai bine excluderile din partid, că aşa putem să excludem pe oricine. Trebuie să vedem de poziţie are, ce pagube a adus partidului. Dacă e o pagubă asupra unor persoane nu cred că e important. Problema se pune că dacă per ansamblu partidului i s-a întâmplat ceva rău”, a spus Costică Macaleţi.

Dumitru Chelariu este primarul comunei Pomârla de patru mandate, iar în 2014 a părăsit PDL pentru a se înrola în PSD. Colegii săi de partid spun că la scurt timp după obţinerea celui de-al patrulea mandat, fostul lor coleg de partid a declanşat o serie de atacuri, atât publice cât şi în interiorul partidului, care într-un final au determinat reacţia social- democraţilor.

Citeşte şi Primar botoşănean exclus din PSD, la propunerea propriilor colegi

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
62

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
166

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
753

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...