Ludovic Orban: "Domnul Cătălin Flutur este un adevărat liberal"

Ludovic Orban, aflat în plină campanie pentru alegerile centrale din cadrul partidului, unde va candida pentru funcția de președinte, a fost prezent, sâmbătă, la Botoșani.

Ludovic Orban: "Domnul Cătălin Flutur este un adevărat liberal"

În cadrul unei conferințe de presă, Orban a spus că este convis că după ce se vor încheia alegerile și la cel mai înalt nivel în partid, PNL-ul va fi un partid "mult mai unit, mult mai coerent în decizia politică și în exprimarea publică și va dispărea această graniță pishologică care poate încă mai există la unii dintre colegii mei în funcție de formațiunea politică căreia i-au aparținut".

Ludovic Orban l-a dat exemplu pe primarul Cătălin Flutur, pe care îl consideră un adevărat liberal, chiar dacă vine din fostul PDL. 

"Eu îl consider pe Cătălin Flutur un adevărat liberal. El a câștigat Primăria în 2004 fiind candidatul PNL. A plecat cu Stolojan când a apărut conflictul între Tăriceanu și o parte din echipa domnului Stolojan, dar domnul Flutur a rămas, este și va fi un adevărat reprezentant al liberalismului în Botoșani. Eu sunt convins că cei care vor candida la nivel județean vor avea înțelepciunea să includă în echipele care îi sprijină orice membru de calitate indiferent unde și-a desfășurat activitatea până la momentul fuziunii. Le-am recomandat membrilor să îi aleagă pe cei mai buni, indiferent din ce formațiune au făcut parte până la momentul fuziunii", a spus Ludovic Orban.

În cazul în care va ajunge președintele PNL, Orban a spus că din echipa sa de conducere va face parte și un botoșănean, dar nu a dorit să dezvăluie despre cine este vorba.

 

 

Spune-ne opinia ta