Ludovic Orban: "Domnul Cătălin Flutur este un adevărat liberal"

Ludovic Orban, aflat în plină campanie pentru alegerile centrale din cadrul partidului, unde va candida pentru funcția de președinte, a fost prezent, sâmbătă, la Botoșani.

Ludovic Orban: "Domnul Cătălin Flutur este un adevărat liberal"

În cadrul unei conferințe de presă, Orban a spus că este convis că după ce se vor încheia alegerile și la cel mai înalt nivel în partid, PNL-ul va fi un partid "mult mai unit, mult mai coerent în decizia politică și în exprimarea publică și va dispărea această graniță pishologică care poate încă mai există la unii dintre colegii mei în funcție de formațiunea politică căreia i-au aparținut".

Ludovic Orban l-a dat exemplu pe primarul Cătălin Flutur, pe care îl consideră un adevărat liberal, chiar dacă vine din fostul PDL. 

"Eu îl consider pe Cătălin Flutur un adevărat liberal. El a câștigat Primăria în 2004 fiind candidatul PNL. A plecat cu Stolojan când a apărut conflictul între Tăriceanu și o parte din echipa domnului Stolojan, dar domnul Flutur a rămas, este și va fi un adevărat reprezentant al liberalismului în Botoșani. Eu sunt convins că cei care vor candida la nivel județean vor avea înțelepciunea să includă în echipele care îi sprijină orice membru de calitate indiferent unde și-a desfășurat activitatea până la momentul fuziunii. Le-am recomandat membrilor să îi aleagă pe cei mai buni, indiferent din ce formațiune au făcut parte până la momentul fuziunii", a spus Ludovic Orban.

În cazul în care va ajunge președintele PNL, Orban a spus că din echipa sa de conducere va face parte și un botoșănean, dar nu a dorit să dezvăluie despre cine este vorba.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Directorul tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Siret: “Renunţăm la o parte din lucrări”

Joi, 19 Octombrie 2017
1680

Directoul tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Siret, Mihai Talpău, prezent la şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a anunţat că se va renunţa la o parte din lucră...

Prefectul Dan Şlincu către reprezentanţii Apelor Siret: “Nu voi accepta să fie sistată furnizarea apei nici măcar o oră în plus datorită incompetenţei. Nu trebuia să începeţi lucrarea”

Joi, 19 Octombrie 2017
2967

Prefectul judeţului Botoşani, Dan Şlincu, a avut, joi seară, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, o poziţie extrem de tranşantă la adresa repreze...

De ce s-a ajuns la oprirea generală a apei! " Facem tot posibilul ca de vineri să începem furnizarea apei într-un regim normal”

Joi, 19 Octombrie 2017
7726

Directorul societăţii Nova Apaserv, Albert Tănase, a explicat de ce s-a luat decizia de oprire generală a apei, ţinând să precizeze că toată această situaţie nu poate fi imputată oper...