Lucian Romascanu, avizat favorabil ca ministru al Culturii: "S-a decis sa se mearga pe o persoana cu experienta in management"

"Am condus divizia de tabloide si sport intre 2006 si 2009 a Ringier, iar Libertatea aducea cam 100% din profit. Am lucrat la Cancan, am fost consultant..."

Lucian Romascanu, avizat favorabil ca ministru al Culturii: "S-a decis sa se mearga pe o persoana cu experienta in management"

​Senatorul Lucian Romascanu a primit aviz favorabil din partea comisiilor de cultura din parlament pentru a ocupa functia de ministru al Culturii, fiind inregistrate 17 voturi pentru, trei impotriva (parlamentari PNL) si trei abtineri (parlamentari USR). Romascanu a vorbit despre prioritatile pe care le va avea ca ministru, precum organizarea centenarului Marii Uniri si refacerea Legii cinematografiei, dupa ce a fost respinsa OUG 91.

"Am apucat sa vorbesc foarte putin cu Ionut Vulpescu (fostul ministru PSD - n.r.o), nici el nu stia ca pleaca, nici eu nu stiam ca vin", a mai admis Romascanu la audierile din comisie.

"Emotiile sunt acolo, trebuie sa recunosc. As vrea sa va spun doua vorbe depre personajul propus sa fie ministru al Culturii. Legat de decizia partdului - vreau sa va spun ca la baza probabil a stat alegerea uneia dintre doua psibilitati - alegerea unui om cu profil de management sau a unui om cu profil cultural pur sange. S-a decis sa se mearga pe o persoana cu experienta in management", a inceput Romascanu prezentarea sa.

"Am 27 de ani de cariera in management privat. Legat de zona de tabloid - am condus divizia de tabloide si sport intre 2006 si 2009 a Ringier, iar Libertatea aducea cam 100% din profit. Din pacate nu am fost jurnalist. Am lucrat la Cancan, am fost consultant, nu am facut parte din decizii editoriale".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...