Liviu Toma: “Da. Voi candida!"

Liviu Toma: “Da. Voi candida!"

Desemnat încă din data de 8 ianuarie 2021, drept coordonator interimar județean al PRO România, viceprimarul municipiului Botoșani, Liviu Constantin Toma este hotărât să intre într-o luptă politică dreaptă și corectă atât cu “inamicii” de la celelalte partide cât și cu “prietenii” din interiorul partidului său.

Suntem un partid deschis, democratic. Fiecare membru are drept la opinie, la un punct de vedere. Nu suntem opaci în gândire. Când ne întâlnim la partid toate activitățile și ședințele se derulează firesc, fără a exista vreun fel de animozități sau comentarii, dar imediat după întâlniri, unii dintre colegii noștri apar în spațiul public și împroașcă cu noroi. Nu înțeleg de ce. Am fost numit coordonator interimar până la organizarea alegerilor interne și mă voi supune oricărei decizii luate de către Biroul Permanent Județean. Acum avem nevoie de o analiză atentă pentru a ști exact pe ce organizații și pe ce oameni ne putem baza. În ceea ce privește o eventuală candidatură a mea la conducerea organizației, vreau să vă spun că da, voi candida, a declarat Liviu Toma.

Imediat după retragerea din funcția de președinte a PRO România Botoșani, a ex-deputatului Mihaela Huncă și ulterior după numirea interimară a lui Liviu Toma, au apărut și câteva voci din interior care s-au arătat foarte nemulțumite de decizia venită de la centru, impunând-se, în mod normal, alegeri interne.

Actualul coordonator interimar, a precizat totuși, că în perioada următoare, după ce se va finaliza analiza organizațiilor, împreună cu colegii din BPJ vor gândi și un calendar de alegeri.

 

Spune-ne opinia ta