Liderul PNL Botoșani, despre Verginel Gireadă: "Poate și dumnealui este una dintre erorile..."

Liderul PNL Botoșani, despre Verginel Gireadă: "Poate și dumnealui este una dintre erorile..."

Președintele organizației județene a PNL Botoșani, Cătălin Flutur, crede că zvonurile apărute în spațiul public, după alegerile de duminică, vizavi de trecerea anumitor membri ai partidului de partea PSD, sunt speculații. 

Flutur spune că PSD are de mulțumit prea mulți oameni, după alegerile din 11 decembrie, pentru a mai face față și unor nou-veniți.

"A avea o întâlnire cu cineva nu înseamnă că trece cineva dintr-o parte în alta. Eu nu cred în momentul de față că un partid care a luat aproape totul mai are nevoie și de alte persoane, pentru că nu va putea sub nicio formă să îi mulțumească pe toți cei care au tras pentru partidul lor. Cred că rămânem în sfera speculațiilor", a spus Cătălin Flutur.

Cât privește întâlnirea dintre deputatul liberal Verginel Gireadă și liderul PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici, liderul liberal nu a dorit să facă prea mult comentarii. A făcut totuși o apreciere vizavi de declarația lui Verginel Gireadă, care a spus că de vină pentru rezultatul foarte slab înregistrat la alegerile parlamentare este conducerea centrală a PNL.

"Poate și dumnealui este una dintre erorile conducerii centrale a partidului. Nu aș putea să comentez lucrul acesta. Eu cred că toți cei de dreapta și toți liberalii trebuie să rămână uniți, pentru că nu au altă soluție", a afirmat Flutur.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Vezi cuantumul taxelor, pentru anul 2018, datorate bugetului judeţean!

astăzi, 12:29
590

Taxele locale datorate de persoanele fizice şi persoanele juridice bugetului judeţului, pentru anul 2018, vor fi aprobate de consilierii judeţeni în şedinţa ordinară de săptămâna v...

Peste 200 de copii născuţi prematur, în 2017, la Maternitatea Botoşani. “Au fost şi copii sub 1.000 de grame”

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1556

Numărul copiilor care se nasc prematur, la Botoşani, se păstrează constant de la un an la altul. Potrivit medicului Carmen Zaboloteanu, şeful Secţiei Neonatologie de la Secţia de Obstetrică ş...

Învingătorii născuţi la Maternitatea Botoşani, sărbătoriţi de cadrele medicale – FOTO

Vineri, 17 Noiembrie 2017
6625

Bucuria şi seninătatea de pe chipurile micuţilor nu trădează nicio clipă faptul că, atunci când au venit pe lume, unii au fost la un pas de moarte, doar mamele fiind cele care încă...