Liderul PNL Botoșani, despre Verginel Gireadă: "Poate și dumnealui este una dintre erorile..."

Liderul PNL Botoșani, despre Verginel Gireadă: "Poate și dumnealui este una dintre erorile..."

Președintele organizației județene a PNL Botoșani, Cătălin Flutur, crede că zvonurile apărute în spațiul public, după alegerile de duminică, vizavi de trecerea anumitor membri ai partidului de partea PSD, sunt speculații. 

Flutur spune că PSD are de mulțumit prea mulți oameni, după alegerile din 11 decembrie, pentru a mai face față și unor nou-veniți.

"A avea o întâlnire cu cineva nu înseamnă că trece cineva dintr-o parte în alta. Eu nu cred în momentul de față că un partid care a luat aproape totul mai are nevoie și de alte persoane, pentru că nu va putea sub nicio formă să îi mulțumească pe toți cei care au tras pentru partidul lor. Cred că rămânem în sfera speculațiilor", a spus Cătălin Flutur.

Cât privește întâlnirea dintre deputatul liberal Verginel Gireadă și liderul PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici, liderul liberal nu a dorit să facă prea mult comentarii. A făcut totuși o apreciere vizavi de declarația lui Verginel Gireadă, care a spus că de vină pentru rezultatul foarte slab înregistrat la alegerile parlamentare este conducerea centrală a PNL.

"Poate și dumnealui este una dintre erorile conducerii centrale a partidului. Nu aș putea să comentez lucrul acesta. Eu cred că toți cei de dreapta și toți liberalii trebuie să rămână uniți, pentru că nu au altă soluție", a afirmat Flutur.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Şeful ISU Botoşani, către directorii de şcoli: "Nu este ISU împotriva eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu, dar nu putem să..."

astăzi, 13:40
224

Col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a precizat că din cele 508 unităţi de învăţământ de pe raza judeţului, în urma verific...

Ajutor cerut prefectului de sinistraţii de pe Primăverii. "Dacă se va stabili că neglijenţa e cauza exploziei, problema nu e bună"

astăzi, 12:59
354

Oamenii i-au cerut reprezentantului Guvernului în teritoriu să facă demersuri în vederea obţinerii unor fonduri de la nivel central cu care să fie achitate lucrările de consolidare ca...

Directorii de şcoli din întreg judeţul, convocaţi în şedinţă. Ce li s-a transmis! FOTO

astăzi, 12:16
1769

La şedinţă au participat şi deputatul Mihaela Huncă, fost inspector şcolar general, deputatul Marius Budăi, părintele protopop Lucian Leonte, reprezentanţi ai structurilor Ministerului Afacer...