Liberalii îl acuză pe Gabriel Oprișanu că a sabotat finanțarea Spitalului Județean

Liberalii îl acuză pe Gabriel Oprișanu că a sabotat finanțarea Spitalului Județean

Un medic din Botoșani, care a fost și consilier al ministrului sănătății Nicolae Bănicioiu, a fost luat în colimator de liberali.

În cadrul unei conferințe de presă, medicul Radu Malancea a acuzat că PSD a sabotat finanțarea Spitalului Județean Mavromati pe vremea când la conducerea spitalului era Viorel Iliuță, iar cel care ar fi pus piedici era botoșănean.

"Cât a fost director la Spitalul Județean dnul. Viorel Iliuță s-a zbătut foarte mult, și culmea consilier al ministrului Bănicioiu era un botoșănean, s-a zbătut cât a putut să blocheze finanțarea Spitalului Județean. Poate spune dumnealui mai bine câte piedici a avut la minister și ce influență negativă a fost în acea perioadă din partea unui botoșănean care este al PSD-ului, trebuie să o recunoaștem. S-au încercat blocaje efective de finanțare", a spus medicul Radu Malancea.

Numele persoanei la care s-a făcut referire a fost rostit de deputatul Cristian Roman.

"Pot să spun eu numele consilierului? Eu sunt om politic și o pot spune. Gabriel Oprișanu se numește consilierul", a afirmat deputatul Cristian Roman.

Liberalii au mai spus că Viorel Iliuță a fost demis de la conducerea Spitalului Mavromati de câtre PSD-iști, deși Iliuță a fost cel care a ales să demisioneze când la conducerea Consiliului Județean se afla un liberal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
74

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
82

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
52

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...