Liberalii botoșăneni din municipiu își aleg conducerea. Mesajul lui Ludovic Orban, prezent la Botoșani- FOTO

Forfotă mare, sâmbătă dimineața, la Cinematograful Unirea. Liberalii din cadrul Organizației Municipale Botoșani își aleg conducerea, bătălia anunțându-se a fi una strânsă.

Liberalii botoșăneni din municipiu își aleg conducerea. Mesajul lui Ludovic Orban, prezent la Botoșani- FOTO

La Conferința de alegeri pentru noul Birou politic local participă peste 300 de delegați. Înainte de începerea Conferinței, membrii PNL au primit pliante cu cei care le cer votul pentru a-i conduce în următorii patru ani.

Pentru funcția de președinte sunt doi candidați, fiind vorba de Viorel Iliuță și Gabriel Alecsandru, concurență fiind și pe celelalte funcții din structura de conducere.

La alegerile din cadrul Organizației Municipale a PNL Botoșani participă și Ludovic Orban, care la rândul său va candida la șefia centrală a partidului. Acesta s-a întreținut câteva minute cu liderii organizației județene, după care a ținut să salute pe toți cei prezenți în sală.

Ludovic Orban a venit la Botoșani însoțit de mai mulți lideri de organizații județene din țară.

"Nu voi sustine un discurs politic, am venit in cadrul campaniei pe care o desfasor pentru presedintia PNL si din fericire a corespuns sosirea mea cu organizarea conferintei municipale in Botosani. Vreau sa va transmit toata prietenia mea, angajamentul meu total in sustinerea proiectului de renastere a PNL, sa va garantez ca voi fi alturi de dumneavoastra pentru a reconstrui PNL astfe incat sa redevina primul partid din Romania. Ma leaga foarte multe amintitiri frumoase de Botosani, unii dintre dumneavoastra stiti ca in Botosani am candidat in 1992 pe locul doi la Camera Deputatilor din partea Conventiei Democratice. Am foarte multi prieteni pe aici, de la Verginel Gireada pana la Costel Soptica, Catalin Flutur. Alegeti cu mult discernamant, ganditi fiecare alegere, ganditi-va pe cine votati, cautati sa formati o echipa puternica care intr-adevar sa se asigure capacitatea de a castiga in continuare Primaria Municipiului Botosani si sa ne ajute sa recastigam judetul Botosani", a fost mesjaul lui Ludovic Orban.

 



















 

 

 

Spune-ne opinia ta