IMAS: PNL, 47% în preferințele românilor la alegerile parlamentare. USR, noul partid al muncitorilor din România, trece pragul electoral!

IMAS: PNL, 47% în preferințele românilor la alegerile parlamentare. USR, noul partid al muncitorilor din România, trece pragul electoral!

PNL ar obține 47,4% din voturi dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, arată un sondaj IMAS realizat în ianuarie la comanda Europa FM.

Potrivit cercetării sociologice, doar trei partide ar reuși să treacă pragul electoral: PNL, PSD și noul partid al muncitorilor din România, USR.

Clasamentul partidelor în sondajul IMAS:

PNL – 47,4%

PSD – 20,6%

USR – 12,4%

Iată și celelalte rezultate obținute în sondaj de restul partidelor, ceea ce le-ar condamna practic la dispariția de pe eșichierul politic!

UDMR – 4,7%

Pro România – 3,8%

PLUS – 3,4%

ALDE – 3,2%

PMP – 1,8%

Interviurile au fost realizate prin telefon, utilizând metoda CATI.Pentru acest studiu au fost intervievate 1007 persoane cu vârste de 18 ani și peste. Perioada de realizare a interviurilor a fost 13 – 31 ianuarie 2020. Eroarea de eşantionare este ± 3.1%.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
15

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
27

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
121

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...