George Simion își lansează la Botoșani candidatura independentă la alegerile europarlamentare

"Botoșaniul este astăzi cunoscut nu doar datorită lui Eminescu, Enescu sau Iorga. Este un punct onorabil pe harta țării, o zonă pe care suntem obligați să o promovăm la nivelul Uniunii Europene..."

George Simion își lansează la Botoșani candidatura independentă la alegerile europarlamentare

George Simion își lansează candidatura independentă la alegerile europarlamentare la Botoșani. Evenimentul va avea loc marți, 5 martie, ora 18:00, la Hotel Rapsodia, Sala Mihai Eminescu, str. Cuza Vodă, nr. 4, Botoșani.

La eveniment vor participa Președintele Asociației Vatra Românească, Paul Mircea Iordache, istoricul Gică Manole, profesorul și doctorul în istorie, Dan Prodan, reprezentantul societății civile unioniste, Eduard Cojocariu, antreprenorul Nicu Grosu, oameni de cultură, istorici, tineri basarabeni și unioniști din județul Botoșani.

„Botoșaniul este astăzi cunoscut nu doar datorită lui Eminescu, Enescu sau Iorga. Este un punct onorabil pe harta țării, o zonă pe care suntem obligați să o promovăm la nivelul Uniunii Europene pentru poziționarea strategică, pentru floră și faună și pentru oamenii valoroși pe care trebuie să-i creștem și educăm în spirit românesc. Prin proiectul România MARE în Europa ne propunem să promovăm la nivel european biodiversitatea din cele patru arii naturale din Albești, Manoleasa, Cordăreni-Vorniceni și Stânca-Ștefănești, să racordăm Botoșaniul prin Autostrada Unirii la țără și la oportunități, să ne aducem botoșănenii acasă să facă o Românie MARE în Europa. Doar uniți, putem construi o țară mai bună pentru cei ce urmează’’, a declarat George Simion, candidat independent.

George Simion s-a născut și a copilărit la Focșani. A absolvit Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București și programul de masterat la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza’’ din Iași. În 2011 a fondat Platforma Unionistă Acțiunea 2012, alături de care a organizat sute manifestări publice de informare și sensibilizare a opiniei publice cu privire la necesitatea realizării unității naționale. În 2017 a înființat Alianța pentru Centenar, pentru a pregăti și desfășura evenimente cu impact dedicate marcării Centenarului Marii Uniri. Unul dintre acestea a fost Marșul Centenarului, în care s-a mers pe jos 1300 de km, de la Alba Iulia la Chișinău, pentru a purta mesajul Unirii prin toate locurile semnificative pentru România de acum un secol și pentru prezent. (Comunicat de presa)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum a ajuns directorul de la apa si canal secretar de stat in Ministerul Culturii: "Am un unchi arheolog"

astăzi, 19:14
135

Un director care se ocupa de proiectele de apa si canalizare ale judetului Gorj a fost numit de premierul Dancila secretar de stat in Ministerul Culturii desi nu are nicio legatura cu domeniul, doar u...

Aeronava SMURD, solicitată la Botoșani pentru un pacient în stare gravă!

astăzi, 18:14
923

Elicopterul SMURD a fost chemat, joi, la Botoșani, pentru a prelua un bărbat aflat în stare gravă. Aeronava a aterizat pe poligonul Unității Militare 01189 din municipiul Botoșani, pa...

Cupa Jandarmeriei Botoșani Interinstituțională la Fotbal - FOTO

astăzi, 18:05
128

Cupa Jandarmeriei Botoșani Interinstituțională la Fotbal, desfășurată în perioada 12  -21 martie, și-a desemnat astăzi finaliștii. După o luptă acerbă, care face cinste amb...