Fostul deputat Verginel Gireadă intră în lupta pentru Primăria comunei Mihai Eminescu

Fostul deputat Verginel Gireadă intră în lupta pentru Primăria comunei Mihai Eminescu

Fostul deputat Verginel Gireadă va candida pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu din partea PNL Botoșani.

Totuși, Verginel Gireadă așteaptă să vadă dacă alegerile parlamentare vor fi în același timp cu alegerile locale sau dacă vor fi la finalul acestui an.

“Dacă alegerile locale vor fi odată cu parlamentarele, intenționez să merg la Parlament și să rămână doamna pentru primărie. Dacă nu vor fi, mă voi întoarce la primăria comunei Mihai Eminescu. Voi candida din partea Partidului Național Liberal la Primăria comunei Mihai Eminescu”, a spus Verginel Gireadă, care nu exclude varianta de a intra în competiția pentru alegerile parlamentare.

Fostul deputat PNL, Verginel Gireadă, s-a decis să candideze din nou la Primăria Mihai Eminescu care de aproape opt ani este condusă de soția acestuia.

În cazul în care vor fi alegeri anticipate pentru Parlamentul României, Veginel Gireada intenționează să candideze pentru un mandat de deputat iar la Primăria Mihai Eminescu va candida Aneta Gireadă.

Până la jumătatea lunii februarie, liberalii își vor desemna toți candidații pentru alegerile locale.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
60

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
92

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
39

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...