Liderul PNL Botoșani: Județele conduse de PSD sunt cele mai sărace

Liderul PNL Botoșani: Județele conduse de PSD sunt cele mai sărace

Președintele PNL Botoșani, Cătălin Flutur, îi îndeamnă pe cetățenii județului ca pe 11 decembrie să iasă la vot, spunând că responsabilitatea votului este uriașă.

La Botoșani, liberalii și-au propus să obțină la alegerile parlamentare trei mandate de deputat și un mandat de senator.

Liderul PNL a ținut să specifice că atâta timp cât Guvernul va fi unul de dreapta, măsurile pe care  se va axa vor fi pentru dezvoltarea județului, și nu pe partea socială.

"Este foarte simplu să ții un județ mai în beznă, iar lucrurile sunt foarte clare: județele conduse de PSD sunt cele mai sărace și cu cei mai mulți șomeri. Dacă vrem să rezolvăm problemele sociale trebuie să ne dezvoltăm economic și să facem plus valoare. Eu sunt un om de dreapta și voi insista pe asta. Investiții în zone defavorizate cum suntem noi, Oltenia și o parte din Muntenia, cred că sunt absolut prioritare, ca să putem merge un pic mai departe. Nu pot 10.000 de oameni în județul Botoșani care produc plus valoare să țină în spate 430.000 de oameni", a spus Cătălin Flutur. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
265

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
41

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
282

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...