Ecaterina Andronescu: "Îi adresez rugămintea domnului Dragnea să se gândească la faptul că țara e mai importantă decât oricare dintre noi!"

Ecaterina Andronescu: "Îi adresez rugămintea domnului Dragnea să se gândească la faptul că țara e mai importantă decât oricare dintre noi!"

Ecaterina Andronescu, cea care l-a concurat pe Liviu Dragnea la șefia PSD la Congresul din primăvară, îi cere acestuia să se gândească al binele țării, nu la al lui, după condamnarea dictată de judecători.

''E o hotărâre grea. Este hotărârea instanței pe care nu trebuie să o comentăm. Nu e definitivă, există prezumția nevinovăției. E un moment foarte greu pentru partidul PSD în această zi. Eu sper ca mâine (astazi, nota red.) Comitetul Executiv să ia o decizie înțeleaptă și de asemenea să îi adresez rugămintea domnului Dragnea să se gândească la faptul că ne-am asumat responsabilitatea guvernării și că țara este mai importantă decât oricare dintre noi'', a declarat Ecaterina Andronescu la România TV.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman în legătură cu angajarea în această instituţie a două persoane care de fapt lucrau pentru organizaţia PSD. Decizia nu este definitivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...