Dragnea sustine ca eroii Revolutiei au luptat pentru o Romanie in care abuzurile nu pot fi tolerate

Dragnea sustine ca eroii Revolutiei au luptat pentru o Romanie in care abuzurile nu pot fi tolerate

Liviu Dragnea a ales ziua de 22 decembrie pentru a transmite un mesaj comemorativ inchinat eroilor Revolutiei, despre care sustine ca au luptat pentru o Romanie in care abuzurile nu pot fi tolerate.

Practic, astfel, seful PSD reia tema asa-ziselor abuzuri despre care auzim de doi ani si pentru care coalitia de la guvernare a facut toate schimbarile controversate din Justitie, contestate in strada de sute de mii de romani si criticate de toate organismele internationale si partenerii occidentali ai Romaniei.

Iata mesajul integral postat pe Facebook de Liviu Dragnea azi:

"Ziua de 22 Decembrie este inchinata memoriei eroilor Revolutiei Romane, care au luptat pentru o Romanie a Libertatii, in care abuzurile nu isi au locul si nu pot fi tolerate.

Dreptatea, libertatea, egalitatea, toleranta reprezinta pietrele de temelie ale statului roman dobandite atunci si am convingerea ca poporul roman va ramane unit in apararea demnitatii si prosperitatii Romaniei".

Partea a doua a textului, care face referire la prosperitatea Romaniei, pare usor ironica, avand in vedere ca vineri seara tarziu Guvernul controlat de Dragnea a adoptat o ordonanta care impune noi taxe si impozite, despre care mediul de afaceri a avertizat ca este ucigatoare pentru economie. Insa Guvernul nu are incotro, altfel nu poate sustine financiar majorarile de pensii si salarii pentru bugetari.

Din sutele de comentarii la postarea lui Dragnea, majoritatea sunt aprecieri negative si critici legate de modificarile operate de PSD+ALDE in justitie si economie. In plus, internautii ii atrag atentia ca macar in ziua comemorarii Revolutiei putea sa aiba decenta de a se abtine de la comentarii.

Ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cancerul ascuns care poate trece neobservat luni de zile. Semnele apar pe unghii

astăzi, 14:08
56

Ascuns, perfid, neglijat, confundat cu leziuni banale. Iată, în câteva cuvinte, cum arată tabloul cancerului de piele, care poate trece neobservat luni de zile, mai ales când se de...

Avertismentul ANPC: Nu cumpăraţi peşte şi produse din peşte din locuri neautorizate! Nu achiziţionaţi produse cu suprafaţa mâzguită, lipicioasă, deshidratată!

astăzi, 12:43
166

Directorul general în ANPC Paul Anghel recomandă celor care cumpără peşte cu ocazia Sarbatorii Bunei Vestiri si a Floriilor, conform tradiţiei, să nu cumpere din locuri neautorizate, enume...

DOLIU în cinematografie: Criticul şi istoricul de film Tudor Caranfil a murit

astăzi, 11:54
145

Criticul şi istoricul de film Tudor Caranfil a murit sâmbătă dimineaţă, în casa lui din Bucureşti, a confirmat Irina-Margareta Nistor pentru News.ro. "Am călătorit mult î...