Dragnea a tipat la jurnalisti: Eu nu vreau sa plec ca prostul din aceasta viata si din aceasta functie!

Dragnea a tipat la jurnalisti: Eu nu vreau sa plec ca prostul din aceasta viata si din aceasta functie!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat, miercuri, cateva declaratii jurnalistilor, lucru foarte rar in ultimul timp, dupa ce a votat, alaturi de cei din PSD, ALDE si cativa de la minoritatile nationale, modificarile la Codul Penal.

Dragnea si-a pierdut insa repede rabdarea dupa ce a observat ca majoritatea intrebarilor sunt despre legatura dintre modificari si condamnarea sa in prima instanta pentru instigare la abuz in serviciu, chiar daca el a incercat sa schimbe subiectul si sa vorbeasca despre legea offshore si gazele din Marea Neagra.

"Daca se adopta inainte (de condamnare - n.red.) era tot pentru mine, daca se adopta dupa e tot pentru mine... (...) Domnisoara, public va cer sa demonstrati aceste lucruri. Pentru ca m-am saturat! Sa mergeti la Parchetul General si sa spuneti de unde aveti aceste informatii. (...) Va cer public sa faceti o plangere la Parchetul General. Daca nu stiti cum sa o faceti, intrebati-l pe dl Orban (presedintele PNL, Ludovic Orban - n.red.)", a izbucnit Dragnea amenintator catre o jurnalista, cand aceasta l-a intrebat cum comenteaza aceste opinii exprimate in spatiul public.

Insa restul intrebarilor au fost pe aceeasi tema, astfel incat seful PSD a devenit vizibil tot mai nervos. "Sincer, mai aveti alte intrebari?!?", a spus el presei, conform ziare.com. Subiectul tot nu a fost insa schimbat, asa ca seful PSD si-a pierdut controlul si a tipat iar la jurnalisti.

"Domne', faceti o teza de drept pe aceasta tema, daca aveti asa o obsesie. Eu nu vreau sa plec ca prostul din aceasta viata si din aceasta functie. V-o zic ca la noi la Teleorman.

Vreau sa duc aceasta lupta pana cand fiecare roman va putea sa stie ca poate avea incredere in Justitie. Aveti o problema cu aceasta obsesie, eu nu am aceasta problema. Vreau macar cand am terminat aceasta functie sa stiu ca lasam o tara mai buna. Asta e obiectivul nostru si cred ca Dumnezeu ne va ajuta", a izbucnit Dragnea, dupa care a refuzat sa mai raspunda altor intrebari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...