Deputatul Verginel Gireadă contraatacă: “Domnul Flutur să se uite în curtea lui...”

Deputatul Verginel Gireadă contraatacă: “Domnul Flutur să se uite în curtea lui...”

Se încing spiritele în PNL Botoşani, după alegerile parlamentare!  Deputatul Verginel Gireadă a reacţionat după declaraţiile făcute la adresa sa de către preşedintele organizaţiei judeţene, Cătălin Flutur.

Parlamentarul spune că, înainte de a face anumite afirmaţii, Flutur ar trebui să se uite mai atent în jurul său să îi găsească pe cei care nu au muncit şi care se fac vinovaţi de rezultatul extrem de slab de la scrutinul din 11 decembrie.

“Ceea ce spune domnul preşedinte Flutur, că Gireadă ar fi o persoană care poate ar fi încurcat rezultatele la Botoşani, eu spun că el ar fi una dintre persoanele care ar fi încurcat rezultatele la Botoşani. În condiţiile în care noi am dat candidaţii cu cinci zile înainte de a începe campania, în condiţiile în care la PNL Botoşani nu s-a făcut precampanie deloc, în condiţiile în care noi nu am făcut întâlniri cu oamenii, decât şedinţe pe la municipiu, cred că mai bine ar fi să se uite în curtea lui, nu la ceea ce a făcut Gireadă. Dacă face o analiză, din şase colegii, cum am răspuns pe zonă, Gireadă are cel mai bun rezultat dintre toţi candidaţii, pe zone, ca număr de voturi mă refer. Dacă din două colegii la municipiul Botoşani s-au luat 7.000 de voturi, Gireadă de pe un singur colegiu a luat 5.000 şi ceva de voturi. Care a adus mai multe voturi la PNL, Gireadă sau municipiul Botoşani, unde preşedinte era domnul Cătălin Flutur? Să se uite bine când face o afirmaţie, să o facă şi fondată. Să se uite în curtea lui cine nu a muncit”, a spus deputatul Verginel Gireadă.

Acesta susţine în continuare că vina pentru pierderea alegerilor pleacă de la deciziile care au fost luate de conducerea centrală a partidului.

“Chiar dacă am fost pe locul trei, eu am muncit şi mi-am dat sufletul pentru partid şi mi-l dau în continuare. Dar oamenii care se apucă să critice fără a vedea unde este adevărata problemă... Bucureştiul este de vină că trebuia să lase doi co-preşedinţi, până în primăvară, aici s-a rupt filmul, în condiţiile în care o parte au muncit şi o parte nu, alianţa între PNL şi PDL nu este dusă până la capăt şi noi nu ne-am gătit încă de înjurat între noi PNL cu PDL, ca să putem lua rezultate adevărate. Să nu li se pară celor de la PDL că au cumpărat un brand PNL, ei de fapt au cumpărat şi vor să îl şi ia. Dacă liberalii vechi nu o să fim uniţi şi nu o să muncim...”, a mai spus Gireadă.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
6

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
46

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
169

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...