Deputatul Răzvan Rotaru: "Președintele Liviu Dragnea trebuie să facă un pas în spate!"

Deputatul Răzvan Rotaru: "Președintele Liviu Dragnea trebuie să facă un pas în spate!"

Deputatul Răzvan Rotaru o atacă pe colega sa de partid, în același timp președinte al PSD Botoșani, Doina Federovici, spunând că nu este admis ca un președinte de organizație "să hotărască în numele tuturor". Mai exact, deputatul PSD face referire la "informația apărută în spațiul public, potrivit căreia PSD Botoșani îl susține pe Liviu Dragnea", mai ales că, adaugă Rotaru, "în Comitetul Executiv Județean doar s-a adoptat o rezoluție pentru susținerea programului de guvernare, nu s-a votat sprijinirea președintelui Dragnea".

Postarea lui Răzvan Rotaru, apărută în urmă cu scurt timp pe pagina de Facebook:

"În calitate de deputat PSD de Botoșani, susțin demersul colegilor mei, acela de a înainta o scrisoare, menită să clarifice situația internă din PSD, precum și traiectoria pe care trebuie să o urmeze partidul pentru a rămâne cea mai importantă forță politică a țării

Vă spuneam zilele trecute că dezaprob total modul de conducere, atât la nivel central, cât și în cadrul Organizației Județene PSD Botoșani. 
Lucrurile nu se află pe făgașul cel bun. 

Nu putem admite ca, din cauza unor mize personale, deciziile să se ia, în mod arbitrar, de către o singură persoană, iar libertatea de exprimare să fie suprimată.

Președintele Liviu Dragnea trebuie să facă un pas în spate!

Atât timp cât, la momentul actual, dumnealui are problemele pe care deja le cunoașteți, nu este corect ca Partidul Social Democrat să fie sacrificat.

Cu privire la informația apărută în spațiul public, potrivit căreia, PSD Botoșani îl susține pe Liviu Dragnea, în Comitetul Executiv Județean doar s-a adoptat o rezoluție pentru susținerea programului de guvernare, nu s-a votat sprijinirea președintelui Dragnea.

Este inadmisibil ca un președinte de organizație să hotărască în numele tuturor.

Mă bucur că sunt tot mai multe voci din organizațiile județene din țară, care se alătură acestei inițiative. Este important să eliminăm disensiunile existente, să rămânem uniți, să continuăm guvernarea și să realizăm tot ceea ce am promis în 2016, când ne-am prezentat în fața alegătorilor".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
122

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
87

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
80

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...